03.05.2019

Forum Ankara akaryakıt kart çekilişinin talihlileri belli oldu

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara'nın 14 Şubat – 21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirdiği özel kampanyası kapsamında 5.000 TL yüklü akaryakıt kartı kazanan 15 talihli, 27 Nisan 2019 Cumartesi günü yapılan çekilişle belirlendi.

Kuruluşunun onuncu yılında ziyaretçileri için birbirinden cazip fırsatlar sunan Forum Ankara'nın 14 Şubat – 21 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleştirdiği özel kampanyası kapsamında içinde 5.000 TL yüklü Petrol Ofisi Positive Card hediyesi kazanan 15 talihli, 27 Nisan 2019 Cumartesi günü yapılan çekilişle belirlendi.

Kampanya süresince Forum Ankara'dan aynı gün tek seferde yapılan her 75 TL'lik alışveriş, bir çekiliş hakkı kazandırmıştı. Forum Ankara'nın şanslı ziyaretçileri, Noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda gerçekleştirilen çekilişle belli oldu. Asil ve yedek talihlilerin isimleri 2 Mayıs 2019 Perşembe günü Forum Ankara'nın internet sitesinde ve Birgün Gazetesi'nde yer alacak ilanlarla duyurulacak.

Forum Ankara Çekilişi Yasal Metin
Kampanya MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. adına MPİ'nin 11.02.2019  tarih ve 24951361-255.01.02-E.1547  sayılı izni ile 14.02.2019 saat: 10:00 ile 21.04.2019 saat: 22:00  tarihleri arasında Hedef Çekiliş  tarafından düzenlenmektedir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Ayrıntılı bilgi AVM içi görsellerde

www.forum-ankara.com