Haberler / Fortinet Basın Bültenleri
14.02.2019

Fortinet, Mobil Dünya Kongresi 2019'da 5G'ye giden yolun güvenliğini sağlıyor

Fortinet, 4G ve 5G ağlarına yönelik güvenlik çözümleri, güvenli SD-WAN, nesnelerin interneti ve sınır bulutu hakkındaki sunumları ve demo gösterimleriyle Mobil Dünya Kongresi 2019'da yer alacak.

Kapsamlı, entegre ve otomatik siber güvenlik çözümlerinde dünya lideri Fortinet (NASDAQ: FTNT), 25-28 Şubat 2019'da Barselona'da gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi (Mobile World Congress) katılacak. Ayrıca, Fortinet, iletişim alanındaki hizmet sağlayıcılar ve müşterilerinin dijital dönüşüm süreçleriyle birlikte gelen siber güvenlik sorunlarına yönelik güvenlik çözümlerini tanıtacak.

Fortinet etkinlikte şu konulara yönelik sunumlar ve demo gösterimlerle güvenlik çözümlerini anlatacak:
  • Mobil ağların güvenliği
Fortinet, 4G mobil ağların önce 4.5G'yi, ardından da 5G'yi desteklemek için nasıl bir dönüşüm geçirdiğini ve yaygın olarak sahip oldukları fiziki altyapıdan, kısmen sanallaştırılmış, hibrit altyapıya ve büyük oranda sanallaştırılmış ağa nasıl geçiş yaptıklarına vurgu yapacak. Bu geçiş ve dönüşümün, güvenlik işlevlerinin kuruluşu üzerinde çok önemli etkileri olacak. Fortinet, mobil ağ operatörleri dijital dönüşüme hazırlanırken 5G'ye hazır güvenlik çözümlerinin onlara nasıl yardımcı olacağını gösterecek.
  • Çoklu erişimli sınır bilişim ve nesnelerin interneti
İletişim hizmeti sağlayıcıları, inovasyonu hızlandırmak için altyapı dönüşümlerine büyük yatırımlar yapıyor. Fortinet, nesnelerin interneti alanındaki üstün yeteneklerini, ölçeklenebilir güvenlik VNF'leri, SDN ve Orkestrasyon ile entegrasyonun iletişim hizmeti sağlayıcılarının nesnelerin interneti ekosistemini ve MEC kullanım senaryolarının güvenliğini nasıl sağladığını katılımcılarla paylaşacak.
  • SD-WAN ve yönetilebilir güvenlik hizmeti sağlayıcıları
Fortinet, güvenlik çözümleri portföyünün ve Fortinet Security Fabric mimarisinin, pazarda ve müşteri odaklı piyasalarda kârlı ve gelişmiş hizmetler sunmak için endüstriyelleşmiş MSS altyapısına nasıl temel sağladığını gösterecek. Bu teknoloji, SD-WAN hibrit bulut güvenliği ve otomasyon, güvenli Wi-Fi, switching (anahtarlama), gelişmiş tehdit koruması ve diğer özellikleri de kapsıyor.
Fortinet'i Mobil Dünya Kongresi kapsamında 7 numaralı salon, 31 numaralı stantta ziyaret edebilirsiniz.
Ek kaynaklar
Eray Çoşan Akkuş
erayc@marjinal.com.tr

Fortinet Hakkında
Fortinet (NASDAQ: FTNT) dünya genelinde büyük ölçekli şirketlere, servis sağlayıcılarına ve kamu kurumlarına güvenlik sunar. Fortinet, her geçen gün artan sanal saldırılara karşı müşterilerine akıllı ve sorunsuz koruma sağlar, sınırların ortadan kalktığı ağların artan performans ihtiyaçlarını karşılar. Ağlardaki uygulamaların, bulut sistemlerinin ve mobil cihazların karşılaştığı en kritik güvenlik sorunlarına karşı performanstan ödün vermeden güvenlik sunan tek çözüm sadece Fortinet'in Security Fabric mimarisidir. Fortinet global çapta sevkiyatı yapılan en güvenilir çözümler alanında dünyanın bir numarasıdır ve dünya genelinde 360 binden fazla müşteri ticari faaliyetlerini korumak için Fortinet'e güvenmektedir. Daha fazla bilgi için: http://www.fortinet.comFortinet Blog sayfası veya FortiGuard Labs.

Fortinet
Fortinet (NASDAQ: FTNT), dünya çapındaki işletmelerin, servis sağlayıcıların ve kamu kurumlarının BT güvenliği altyapılarını sadeleştirirken, her geçen gün farklılaşan siber güvenlik tehditlerine karşı kapsamlı, bütünleşik ve yüksek performanslı koruma sağlar. Fortinet çözümleri, kurumların en değerli varlıklarını koruma altına almak amacıyla sektördeki en üst seviye tehdit araştırma, güvenlik zekâsı ve analitik çalışmalarıyla sürekli güçlendirilir. Tek bir alanda hizmet sunan güvenlik sağlayıcılarının aksine, Fortinet işletmelerin bulut, sanal veya fiziksel ortamlardaki ağ, uygulama ve mobil güvenlik sorunlarını ortadan kaldıracak yetkinliğe sahiptir. Dünyanın en büyük kuruluşlarının da aralarında bulunduğu 210.000’den fazla müşteri, hayati öneme sahip sistemleri ve içeriklerinin korunması konusunda Fortinet'e güvenmektedir.