Haberler / Fortinet Basın Bültenleri
31.10.2018

Fortinet Güvenlik Zirvesi'nde siber güvenliğin geleceğini bugünden keşfetme fırsatı sunuyor

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Fortinet Güvenlik Zirvesi 6 Kasım 2018'de Wyndham Grand Levent Otel'de gerçekleşecek.  Zirveye katılan güvenlik konusunda uzman pek çok yerli ve yabancı konuşmacı “Siber Güvenliğin Geleceğini” değerlendirecek.

Kapsamlı, entegre ve otomatik siber güvenlik çözümlerinde dünya lideri Fortinet® sınırların ortadan kalktığı ve her şeyin veri etrafında anlam kazandığı "dijital dönüşüm" çağında, nesnelerin interneti (IoT), 5G hazırlığı, yapay zeka kullanımı gibi trendler geliştikçe artan siber tehditlerin kapsamı ve çeşitliliği konusunda farkındalık yaratırken siber güvenliğin geleceğine de ışık tutmak amacıyla bu yıl da Fortinet Güvenlik Zirvesi'ni düzenliyor.

Etkinlik, Fortinet'in Uluslararası Gelişen Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Joe Sarno'nun Fortinet'in siber güvenlik sektörünün geleceğine ilişkin yaklaşımlarını anlatacağı sunumla başlayacak. Fortinet Türkiye, PUB, CIS Bölge Başkanı Derya Aksoy ve Fortinet Türkiye/CIS Ülke Müdürü Serdar Yalçın ise Türkiye'de Fortinet'in yakaladığı başarılar ve siber güvenlik alanındaki öncülüğüne dair ayrıntıları paylaşacak.

Yakın geleceğin yol haritası uygulamalı demolarla anlatılacak
Etkinlik ile ilgili görüş bildiren Fortinet Türkiye Genel Müdürü Serdar Yalçın “2018 yılının ikinci çeyreğine ait Fortinet Küresel Tehdit Görünümü Raporu'na göre firmaların yüzde 96'sı en az bir kez ciddi bir siber saldırıya maruz kalıyor. Siber saldırganlar araç ve yöntemlerini daha da otomatikleştirerek, bilinen güvenlik açıklarının yeni türevlerini yaratıyor. Şirketlerin hız ve ölçek sorunlarını çözmek için otomatik ve entegre savunma yöntemlerinden faydalanması, üstün performans gösteren davranış temelli tespit sistemlerini kullanması ve güvenlik açıklarını kapamaya yönelik çabalara ağırlık vermek için yapay zekaya dayalı tehdit istihbarat yaklaşımlarını hayata geçirmesi önem arz ediyor. Kurumlara tüm bu konularda yol gösterici olabilmek için düzenlediğimiz etkinliğimizde görünürlüğün, yönetilebilirliğin, keşfedebilmenin, ortak ve hızlı harekete geçebilmenin siber güvenlikteki önemini, uygulamalı demolar ve yakın geleceğin yol haritası ile aktarmaya çalışacağız. Tüm paydaşlarımızı etkinliğimize bekliyoruz.” dedi

Fortinet'in e-ticaretten perakendeye, enerjiden lojistiğe ve finans sektörüne uzanan pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren lider müşterilerinin de sunumlar yapacağı etkinlik, Kaan Sekban Stand up Show ile sona erecek.

Etkinliğin ana başlıkları şöyle:
Güvenli SD-WAN teknolojisi,
IoT ve ağa giriş güvenliği,
Yapay zekanın web uygulama güvenliğine sofistike katkısı,
Endüstriyel sistemlerin güvenliği,
Bulut güvenlik çözümleri,
Tehdit avlama senaryoları,
Müşteri başarı hikayeleri
Etkinlik için kayıt gereklidir. Ayrıntılı bilgi ve kayıt için tıklayınız.

KAYIT

Eray Çoşan Akkuş
erayc@marjinal.com.tr

Fortinet Hakkında
Fortinet (NASDAQ: FTNT) dünya genelinde büyük ölçekli şirketlere, servis sağlayıcılarına ve kamu kurumlarına güvenlik sunar. Fortinet, her geçen gün artan sanal saldırılara karşı müşterilerine akıllı ve sorunsuz koruma sağlar, sınırların ortadan kalktığı ağların artan performans ihtiyaçlarını karşılar. Ağlardaki uygulamaların, bulut sistemlerinin ve mobil cihazların karşılaştığı en kritik güvenlik sorunlarına karşı performanstan ödün vermeden güvenlik sunan tek çözüm sadece Fortinet'in Security Fabric mimarisidir. Fortinet global çapta sevkiyatı yapılan en güvenilir çözümler alanında dünyanın bir numarasıdır ve dünya genelinde 360 binden fazla müşteri ticari faaliyetlerini korumak için Fortinet'e güvenmektedir. Daha fazla bilgi için: http://www.fortinet.comFortinet Blog sayfası veya FortiGuard Labs.

Fortinet
Fortinet (NASDAQ: FTNT), dünya çapındaki işletmelerin, servis sağlayıcıların ve kamu kurumlarının BT güvenliği altyapılarını sadeleştirirken, her geçen gün farklılaşan siber güvenlik tehditlerine karşı kapsamlı, bütünleşik ve yüksek performanslı koruma sağlar. Fortinet çözümleri, kurumların en değerli varlıklarını koruma altına almak amacıyla sektördeki en üst seviye tehdit araştırma, güvenlik zekâsı ve analitik çalışmalarıyla sürekli güçlendirilir. Tek bir alanda hizmet sunan güvenlik sağlayıcılarının aksine, Fortinet işletmelerin bulut, sanal veya fiziksel ortamlardaki ağ, uygulama ve mobil güvenlik sorunlarını ortadan kaldıracak yetkinliğe sahiptir. Dünyanın en büyük kuruluşlarının da aralarında bulunduğu 210.000’den fazla müşteri, hayati öneme sahip sistemleri ve içeriklerinin korunması konusunda Fortinet'e güvenmektedir.