Haberler / Fortinet Basın Bültenleri
22.02.2019

Fortinet Güvenlik Zirvesi, bu yıl da siber güvenlik gündemine yön verecek

26 Şubat'ta Ankara JW Marriott Otel'de düzenlenecek olan Fortinet Güvenlik Zirvesi'nde, siber güvenlik alanındaki son gelişmeler, siber güvenliğin geleceği ve Fortinet'in Security Fabric yaklaşımı konuşulacak.

Kapsamlı, entegre ve otomatik siber güvenlik çözümlerinde dünya lideri Fortinet® (Nasdaq: FTNT), 26 Şubat'ta Ankara JW Marriot Otel'de Fortinet Güvenlik Zirvesi'ni gerçekleştirecek. Etkinlik kapsamında, dijital devlet, dijital dönüşüm, endüstriyel kontrol sistemleri, SD-WAN, SD-Şube ve bulut teknolojileri gibi önemli konu başlıkları siber güvenlik ekseninde ele alınacak.

Fortinet Türkiye PUB, CIS Bölge Başkanı Derya Aksoy'un açılış konuşmasıyla başlayacak etkinlik, Aksoy'un ve Fortinet Türkiye Ülke Müdürü Serdar Yalçın'ın, Türkiye'de Fortinet'in yakaladığı başarılar ve siber güvenlik alanındaki öncülüğüne dair sunumları ile devam edecek.

Siber güvenlikte çözüm odaklı ve vizyoner yaklaşımın önemi vurgulanacak
Teknoloji gündeminin nabzının tutulacağı etkinlikte öne çıkan konu başlıklarından biri de Fortinet Security Fabric olacak. Bu kapsamda, yapay zeka algoritmaları, kullanıcı davranışı analizi, modern ağ erişim kontrolü, modern tehdit avı gibi yeteneklerle zenginleştirilmiş, endüstrideki en etkin ve en yüksek performanslı güvenlik mimarisi olan Fortinet Security Fabric'in gündeme ve geleceğe dair nasıl çözümler oluşturduğu hakkında bilgiler verilecek.

Etkinlik ile ilgili görüş bildiren Fortinet Türkiye Ülke Müdürü Serdar Yalçın, “Statik yaklaşımlar artık siber güvenliğin sağlanmasında yetersiz kalıyor. Otomasyon ve entegrasyon gerekliliklerinin daha fazla hissedilir olduğu günümüzde, Fortinet Security Fabric, ihtiyaç duyulan çözüm odaklı vizyoner bir yaklaşım sağlıyor. Sadece güvenlik duvarından ibaret olmayan bu kavram, üçüncü parti güvenlik entegrasyonları ile de zenginleşebiliyor. Tehdit izi sürme, keşfetme ve reaksiyon gibi birçok yeteneği de kendi içinde barındıran bu mimari, tüm atak vektörlerini kontrol edebilmesinin yanı sıra geniş bir görünürlük de sağlıyor. Kurumlara, siber güvenlik alanında vizyoner ve çözüm odaklı bakış açısı kazandırabilmek için düzenlediğimiz etkinliğimizde tüm müşterilerimizi ve iş ortaklarımızı aramızda görmek istiyoruz” dedi.

Fortinet yönetim ekibi ve siber güvenlik uzmanlarının yanı sıra, Kamu dan değerli katılımcıların bulaşacağı panel de sektörünün ve siber güvenlik vizyonunun değerlendirileceği etkinlik, Kaan Sekban Stand up Show ile sona erecek.

Etkinliğin ana başlıkları şöyle:

Kolektif güvenlik bilinci
Yapay zeka uygulamaları
Kamu güvenliğinde entegrasyon ve otomasyon teknolojileri
Güvenli LAN/WAN dönüşümü
SD-WAN , SD-Şube

Etkinlik için kayıt gereklidir. Ayrıntılı bilgi ve kayıt için tıklayınız.

Eray Çoşan Akkuş
erayc@marjinal.com.tr

Fortinet Hakkında
Fortinet (NASDAQ: FTNT) dünya genelinde büyük ölçekli şirketlere, servis sağlayıcılarına ve kamu kurumlarına güvenlik sunar. Fortinet, her geçen gün artan sanal saldırılara karşı müşterilerine akıllı ve sorunsuz koruma sağlar, sınırların ortadan kalktığı ağların artan performans ihtiyaçlarını karşılar. Ağlardaki uygulamaların, bulut sistemlerinin ve mobil cihazların karşılaştığı en kritik güvenlik sorunlarına karşı performanstan ödün vermeden güvenlik sunan tek çözüm sadece Fortinet'in Security Fabric mimarisidir. Fortinet global çapta sevkiyatı yapılan en güvenilir çözümler alanında dünyanın bir numarasıdır ve dünya genelinde 360 binden fazla müşteri ticari faaliyetlerini korumak için Fortinet'e güvenmektedir. Daha fazla bilgi için: http://www.fortinet.comFortinet Blog sayfası veya FortiGuard Labs.

Fortinet
Fortinet (NASDAQ: FTNT), dünya çapındaki işletmelerin, servis sağlayıcıların ve kamu kurumlarının BT güvenliği altyapılarını sadeleştirirken, her geçen gün farklılaşan siber güvenlik tehditlerine karşı kapsamlı, bütünleşik ve yüksek performanslı koruma sağlar. Fortinet çözümleri, kurumların en değerli varlıklarını koruma altına almak amacıyla sektördeki en üst seviye tehdit araştırma, güvenlik zekâsı ve analitik çalışmalarıyla sürekli güçlendirilir. Tek bir alanda hizmet sunan güvenlik sağlayıcılarının aksine, Fortinet işletmelerin bulut, sanal veya fiziksel ortamlardaki ağ, uygulama ve mobil güvenlik sorunlarını ortadan kaldıracak yetkinliğe sahiptir. Dünyanın en büyük kuruluşlarının da aralarında bulunduğu 210.000’den fazla müşteri, hayati öneme sahip sistemleri ve içeriklerinin korunması konusunda Fortinet'e güvenmektedir.