Haberler / Türk Eğitim Derneği Basın Bültenleri
20.12.2018

“Fındıkkıran” Balesi'ne davetlisiniz!

Dünyaca ünlü Fındıkkıran Balesi 20 Aralık'ta, Ankara Ulus'taki Opera Binası'nda Türk Eğitim Derneği'nin ev sahipliğinde sahne alacak. Etkinlikten elde edilecek tüm bağışlar, Türk Eğitim Derneği "10.000 Genç Meşale IV" kampanyasına aktarılacak

Bu etkinlikte sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Tarih: 20 Aralık 2018, Perşembe
Yer: Opera Binası, Ankara, Ulus
Saat: 20.00

LCV: Uzay Urla Eser Tel: 0212 219 29 71 E-posta: uzayu@marjinal.com.tr

Türk Eğitim Derneği
Türk Eğitim Derneği, 1928 yılında, Atatürk’ün önderliğinde ve çoğu Cumhuriyetin kurucuları arasında yer alan isimlerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yetenekli fakat olanakları sınırlı öğrencilere burslar vermeyi, yurt içinde ve dışında yabancı dilde eğitim veren okul ve yurtlar açmayı, Türk eğitim standartlarını çağdaş seviyeye taşıyacak bilimsel platformlar oluşturmayı, eğitim sisteminin sorunları ve çözümleri konusunda toplumu bilinçlendirmeyi ve Türk eğitim politikasının oluşturulmasına katkıda bulunmayı misyon edinmiş köklü bir sivil toplum örgütüdür. Türk Eğitim Derneği, ülke genelinde 21 okulu, 6 şubesi, 1 temsilciliği, 1 öğrenci yurdu, mezun dernekleri ve okullarının spor kulüpleri ile faaliyet göstermektedir.