Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
02.04.2019

Farklı ve göz alıcı bir mezuniyet stili için Agenda

Modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com, özel markası Agenda'nın yeni sezon koleksiyonuylahem gece hem gündüz göz alıcı bir stil sunarken, özellikle mezuniyetler için tasarımlarıyla bahar havasını da gardıroplara taşıyor. Özgüvenli, eğlenceli, feminen, havalı ama aynı zamanda samimi olmak isteyen moda tutkunları yeni koleksiyona bayılacak!

Moda tutkunlarının trendlere kolayca ulaşabilmesini sağlayan Morhipo.com'un özel markalarından Agenda, yeni sezon koleksiyonlarıyla mezuniyetlerde, partilerde ve yaz davetlerinde iddialı, günlük giyimde de ışıltıyı ve farklı olmayı seven müşterileriyle buluşuyor.

Göz alıcı parçalar
Agenda'nın mezuniyet partilerinde öne çıkacak parçalardan oluşan koleksiyonuyla dikkat çeken ve şık bir stile ulaşmak mümkün! Sezonun tüm trendlerini içeren modellerin bir arada kombinlenebileceği koleksiyonda, gece ve gündüz etkinliklerine özel tasarımlar da yer alıyor. Değişik renklerde payet eteklerden iddialı elbiselere, metalik görünümlü kumaşlardan sezonun favorisi pastel renklere kadar tüm ürünler moda tutkunlarını bekliyor.

Romantikler için mezuniyet şıklığı
Yeni sezonda romantikler de kat kat tül kumaşların kullanıldığı etek ve elbise modellerinin soft pastel renklerle birleştiği koleksiyonla baharı cıvıl cıvıl karşılıyor. Uçuşan volan detaylı şifon elbiselerin de yer aldığı koleksiyon özellikle mezuniyetlerin ve yaz davetlerinin yıldız parçaları olacak.

Minimalist tarz sevenler
Minimalist tarzı benimseyenler için de yeni sezonda mezuniyet stilini farklılaştıracak tasarımlar yer alıyor. Kalabalıklar içinde parlayacak, tüm gözleri üstünüze çekecek koleksiyonuyla Agenda, sezon trendleriyle aynı doğrultuda, yükselişteki saten modelleri ve romantik volanları da barındırıyor. Kurtarıcı küçük siyah elbiseler, klasik ve feminen modeller, uçuk renkleriyle genç seçimler Agenda koleksiyonunda bir araya geliyor.

Tüm dekupe görsellere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ulaş Dağlıoğlu
ulasd@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.