06.03.2019

Fark yaratan kadınlar Forum Mersin'de buluşuyor

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, bu yıl 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Nilgün Belgün, Hande Kazanova ve Giselle Tavilson'u ağırlayacak. Fark yaratan kadınların bir araya geleceği etkinliklere katılmak, keyifli sohbetlerin ve benzersiz gösterilerin bir parçası olmak isteyenler, Forum Mersin'e davetli.

Forum Mersin, bu yıl 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında fark yaratan kadınları bir araya getiriyor.

Ünlü oyuncu, yazar Nilgün Belgün ve astroloji dalındaki yorumlarıyla son zamanlara damgasını vuran Hande Kazanova, keyifli bir söyleşi için 9 Mart 2019 Cumartesi günü saat 16.00'da ziyaretçilerle buluşacak. Sıradışı yeteneği, enerjik görünümü, sanatı ve şovu bir araya getiren tarzıyla birbirinden renkli projelere imza atan ünlü keman virtüözü Giselle Tavilson ise aynı gün saat 15:30 ve 17:15'te Forum Mersin misafirlerine özel canlı dinletiler gerçekleştirecek.

Dünya Kadınlar Günü'ne özel bu keyifli programın bir parçası olmak isteyen herkes, Forum Mersin'e davetli!

www.forummersin.com