11.03.2019

Fark yaratan kadınlar Forum Mersin'de buluştu

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Nilgün Belgün, Hande Kazanova ve Giselle Tavilson'u ağırladı. Forum Mersin misafirleri fark yaratan kadınların bir araya geldiği keyifli programa yoğun ilgi gösterdi.

Forum Mersin, bu yıl 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında fark yaratan kadınları ziyaretçileriyle buluşturdu.

9 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen söyleşide ünlü oyuncu, yazar Nilgün Belgün ve astroloji dalındaki yorumlarıyla son zamanlara damgasını vuran Hande Kazanova, Forum Mersin ziyaretçileriyle bir araya geldi. Sıradışı yeteneği, enerjik görünümü, sanatı ve şovu bir araya getiren tarzıyla birbirinden renkli projelere imza atan ünlü keman virtüözü Giselle Tavilson ise Forum Mersin misafirlerine özel canlı dinletiler gerçekleştirdi.

Forum Mersin'in Dünya Kadınlar Günü'ne özel bu keyifli programı, ziyaretçilerden tam not aldı.

www.forummersin.com