Haberler / Zingat Basın Bültenleri
02.10.2018

Ev arama alışkanlıklarını değiştiren yenilik

Zorlu ve çok zaman alan ev arama süreçleri artık daha kolay ve zahmetsiz bir hale geliyor. Zingat.com, ücretsiz servisi “Zingat Bana Ev Bul” ile ev arama alışkanlıklarını değiştirerek gayrimenkul sektöründe yeni bir dönem başlatıyor. Artık, satılık ve kiralık ev arayanların yapması gereken tek şey, bilgilerini Zingat.com adresindeki “Bana Ev Bul” bölümünde paylaşmak. Ardından gayrimenkul profesyonelleri beklenen kriterlere en uygun evleri kendilerine sunuyor.

“Emlak. Bilgi. Güven.” sloganıyla yola çıkan gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, ev arama alışkanlıklarına bir yenisini daha eklediği hizmeti ile gayrimenkul sektöründe yeni bir dönem başlatıyor.

“Zingat Bana Ev Bul” ile aradığınız evi Zingat bulsun
Konut arayanların bu süreçte zamandan tasarruf etmelerini sağlayan, streslerini azaltan “Zingat Bana Ev Bul” hizmeti sayesinde satılık ve kiralık ev arayanların yapmaları gereken tek şey, bilgilerini bu yeni hizmet üzerinde paylaşmak oluyor. Bu adımın sonrasında istedikleri evle ilgili tüm özelliklerini öğrenmek için Zingat.com uzmanları kendilerini arayarak platformun iş ortağı olan gayrimenkul profesyonellerini arayışına uygun alternatifleri sunmak üzere yönlendiriyor. Zingat.com'un Türkiye'nin dört bir yanındaki seçkin emlak ofisleri ve birinci el proje geliştiricilerinden oluşan iş ortakları portföylerinde bu kriterlere uygun evleri buluyor. Ardından Zingat.com üyesi gayrimenkul profesyonelleri, buldukları evlerin ayrıntılarını konuşmak ve yardımcı olmak için ev arayan kişilerle iletişime geçiyor.

“Ev bulma sürecini daha akıllı ve hızlı bir hale getirdik”
Platform olarak sektöre yenilik getiren uygulamalarına bu hizmetle yeni bir boyut kazandırdıklarını ifade eden Zingat Bana Ev Bul (ZBEB) Proje Müdürü Özge Günay Murat, sözlerine şöyle devam etti: “Tamamen kişiselleştirilmiş bu yeni hizmetimizle hem ev arayanlar hem de gayrimenkul danışmanları için ev bulma sürecini daha akıllı ve hızlı bir hale getirdik. Son kullanıcıya dokunmayı başaran bu proje sayesinde teknolojimizi de bu yönde geliştirerek ev arama alışkanlıklarını değiştireceğimize inanıyoruz.”

Esra Şavkın / 0212 219 29 71 - 0537 858 85 49 - esras@marjinal.com.tr

Zingat.com hakkında
Zingat.com, 2015 yılında REIDIN ve Doğuş Grubu iş birliğiyle kurulan, gayrimenkul ve emlak alanında kaliteli hizmet ve şeffaf bilgi sağlayan bir bilgi ve pazarlama platformudur. Oluşturduğu platformda gayrimenkul profesyonelleri ile bireyleri buluşturmaktadır. Zingat.com'un misyonu, Türkiye'de gayrimenkul sektörüne yatırım yapan, evini satan, kiralayan, yeni bir ev alan tüm bireylere ve bu sektörle profesyonel olarak ilgilenen kurum ile kişilere kapsamlı bir referans noktası oluşturmaktır. www.zingat.com

Zingat