Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
13.03.2018

Esmersoy'lu People by Fabrika modanın nabzını tutuyor

Türkiye'nin en beğenilen kadını Burcu Esmersoy, trend takipçisi kadınların vazgeçilmez markası haline gelen People by Fabrika'nın İlkbahar/Yaz koleksiyonu için kamera karşısına geçti. Sevilen sunucu, oyuncu ve manken; yeni sezondaki seçimleriyle moda tutkunlarına ilham veriyor.

Morhipo.com'un özel markası People by Fabrika, bu sezon da Burcu Esmersoy'la anlaştı.  Esmersoy, sezon trendlerini zarafetle buluşturan ve şıklığı bir adım öteye taşıyan “Woman” ve “Trend” koleksiyonları için kamera karşısına geçti.
Fotoğraf çekimlerini Gökhan Bartu Yüksel'in yaptığı projenin kreatif danışmanlığını Tuğba Ansen üstlendi. Çekimde Burcu Esmersoy'un makyajı Melis İlkkılıç, saçları ise Mustafa Akgül tarafından yapıldı.

Sevdiği bir ekiple çalışmaktan keyif duyduğunu ve çekimler esnasında çok eğlendiğini belirten Burcu Esmersoy, bu sezonun trendlerini klasik ve sofistike detaylarla yansıtan kombinleri çok beğendiğini söyledi. Esmersoy'un bu sezonki seçimi modern kesimleri romantik dokunuşlarla tamamlayan parçalar oldu.

*Burcu Esmersoy görsellerinin tamamına ve yüksek çözünürlükteki versiyonuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
*Dekupe görseller için indirme bağlantısı:

Esra Şavkın / 0537 858 85 49 / 0212 219 29 71 / esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.