16.10.2017

Erzurumlular Ece Begüm Yücetan ve Cem Belevi'yle moda ve müzik dolu bir hafta sonu geçirdi

Erzurum'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum, Forum Fashion Week kapsamında modanın son trendlerini Ege Begüm Yücetan eşliğinde podyuma çıkardı. 20 markanın yeni sezon parçalarının sergilendiği defile sonrası büyük ilgi gören Cem Belevi de bir mini konser verdi.

Forum Erzurum, moda haftasında renkli etkinliklere imza attı. 15 Ekim günü Forum Erzurum'da düzenlenen defilede Survivor ünlüsü manken Ece Begüm Yücetan podyuma çıkarken, 20 farklı markanın yeni sezon ürünleri ziyaretçilere sergilendi. Forum Erzurum ziyaretçilerinin 2017-18 sezonunun moda trendlerini takip ettiği defilenin ardından, sevilen sanatçı Cem Belevi hayranlarıyla buluştu. “Aç Kollarını”, “Sevemez Kimse Seni” ve “Alışamıyorum” gibi şarkılarıyla gönülleri fetheden genç yıldız Cem Belevi'nin mini konseriyle coşan Erzurumlular, Forum Erzurum'un moda haftası etkinlikleriyle moda ve müzik dolu bir gün geçirdi.