Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
12.12.2017

Erişilebilir fiyatlarla trend giyinmenin yeni adresi “Loves You”

Fiyat ve marka sınırlaması olmaksızın milyonlarca ürünü her zevki ve alım gücünü gözeterek müşterilerine sunan Morhipo.com, moda tutkunlarının trendlere kolayca ulaşabilmesi için “Loves You” konseptini oluşturdu.
Modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com, demokratik moda anlayışıyla her bütçeye uygun şıklık sunan kendi özel markalarına bir yenisini daha ekledi. “Loves You” konsepti, sokak stilinin son trendlerinden iş hayatının olmazsa olmaz parçalarına birçok özgün stili uygun fiyatlarla sunuyor. Yeni ürünler arasında bu kış sezonunun çok beğenilen parçaları; yumuşacık trikolar ve rengarenk kabanlar öne çıkıyor. İşte ya da davetlerde kolayca kombinlenebilecek elbise, bluz ve şık takılar da büyük ilgi görüyor.

*Yüksek çözünürlüklü dekupe ürün görsellerine linkten ulaşabilirsiniz:

Esra Şavkın
0212 219 29 71 / 0537 858 85 49 / esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.