06.05.2019

En güzel Ramazan Forum Ankara'da

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara, bu yıl Ramazan ayına özel etkinlikleriyle yine göz dolduruyor. Ramazan boyunca hafta içleri salıdan cumaya ney dinletilerinin, hafta sonları ise hem çocuklara hem de yetişkinlere özel geleneksel gösterilerin yanı sıra 18 Mayıs Cumartesi günü de Sefa Doğanay Gazinosu etkinliğine ev sahipliği yapacak olan Forum Ankara, ailecek keyifli bir Ramazan geçirmek isteyen misafirlerini bekliyor.

Forum Ankara, bu yıl da küçük büyük tüm ziyaretçilerini Ramazan'a özel gerçekleştireceği keyifli etkinliklerde ağırlayacak. Forum Ankara'nın Ramazan programı kapsamında hafta içleri salı gününden cuma gününe dek saat 19.30 – 20.00 arasında gerçekleştirilecek ney dinletilerinin yanı sıra hafta sonları da saat 15.00'ten 19.00'a geleneksel sahne gösterileri Forum Ankara ziyaretçileriyle buluşacak.

18 Mayıs 2019 Cumartesi günü Forum Ankara ziyaretçilerine özel ücretsiz gerçekleştirilecek Sefa Doğanay Gazinosu etkinliği, her yaştan seyirciyi kahkahaya boğacak. Saat 16.00'a başlayacak gösteride müzik eşliğinde pek çok ünlüyü canlandıracak olan Sefa Doğanay, Forum Ankara ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak.

Ailecek izlenebilecek neşeli etkinlikler eşliğinde sevdikleriyle keyifli bir Ramazan geçirmek isteyen herkes, Forum Ankara'ya davetli.

www.forum-ankara.com