19.02.2018

Emre Kınay ve Bora Öztoprak, Gordion'da aşıklarla buluştu

Alışverişin yanı sıra eğlencenin de merkezi olan Gordion AVM, bu yıl Sevgililer Günü şerefine aşk kokan bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 17 Şubat'ta gerçekleştirilen Emre Kınay ve Bora Öztoprak konseri, sanatçılarının hayranlarının yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Coşku ve eğlencenin sahneden taştığı etkinlikte, seyircilerin arasına girip şarkı söyleyen Emre Kınay minik bir hayranıyla düet yapmayı da ihmal etmedi.

Ankara'nın gözde alışveriş merkezi Gordion AVM, Emre Kınay ve Bora Öztoprak'ın sahne aldığı unutulmaz bir Sevgililer Günü etkinliğine imza attı. 17 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 17.00'de Gordion AVM ziyaretçilerinin yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen konser, romantik anlara sahne oldu.

Özel bir projede buluştular
Ekran ve sahne dünyasının sevilen isimleri Emre Kınay ve Bora Öztoprak'ın yıllara dayanan yakın arkadaşlığı, birlikte sahneye çıkmaya karar vermeleriyle birlikte unutulmayacak bir şölene dönüştü. Bir yandan solo kariyerlerini sürdüren iki sanatçı, Sevgililer Gününe yakışan aşk şarkılarını birlikte söyleyerek Gordion AVM ziyaretçilerine eğlenceli dakikalar yaşattı.

Coşku sahneden taştı
İkilinin esprili atışmaları ve neşeli tavırlarıyla yükselen coşku zaman zaman sahneden taştı. Sahneden inerek seyircilerle birlikte şarkı söyleyen Emre Kınay'ın, seyircilerinin arasında bulunan küçük bir hayranıyla yaptığı mini dans ve düet konser izleyicilerinden büyük alkış aldı.

Dillerden düşmeyen aşk şarkılarını hep bir ağızdan söyleyen izleyiciler, sanatçıların başarılı yorumlarını zevkle dinlerken, Emre Kınay ve Bora Öztoprak Sevgililer Günü'nde dostluğun önemine değinen sözleriyle de beğeni topladı.