29.11.2018

El ele engelleri aşmak için Forum Trabzon'a davetlisiniz!

Trabzon ve çevre illerin buluşma noktası Forum Trabzon, 1-5 Aralık 2018 tarihleri arasında Trabzon Ortahisar Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilecek kermes organizasyonuna ev sahipliği yapacak. Kursiyerler tarafından yapılan birbirinden güzel el işlerinin satışa sunulacağı bu özel kermesin tüm geliri, ihtiyaç sahiplerine engelli aracı temin etmek üzere kullanılacak. “El ele engelleri aşacağız” sloganıyla düzenlenen etkinliğe tüm Trabzonlular davetli!

Gerçekleştirdiği farkındalık çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Forum Trabzon, bu yıl Dünya Engelliler Günü kapsamında özel bir kermese ev sahipliği yapacak. 1-5 Aralık 2018 tarihleri arasında Forum Trabzon'da düzenlenecek kermesin tüm geliri, ihtiyaç sahiplerine engelli aracı temin etmek üzere kullanılacak.

Forum Trabzon ve Trabzon Ortahisar Halk Eğitim Merkezi işbirliği kapsamında gerçekleştirilecek kermeste, Akşam Sanat Okulu öğrencilerinin hazırladığı el işleri ziyaretçilerle buluşacak. “El ele engelleri aşacağız” sloganıyla hayata geçecek etkinliğin bir parçası olmak ve ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunmak isteyen herkes, Forum Trabzon'a davetli!