11.02.2019

Ece Seçkin aşkını evrene duyurmak isteyenlerle Forum İstanbul'da buluşuyor!

Forum İstanbul, bu kez aşkını evrene duyurmak isteyenleri bir araya getiriyor. 9 – 13 Şubat tarihleri arasında Forum İstanbul'u ziyaret edenler, yerden tam 35 kilometre yukarı uçacak balona sevdiklerine özel mesajlarını yazarak aşklarını evrene göndermek şansı yakalayacak. 14 Şubat'ta ünlü şarkıcı Ece Seçkin'in uçuracağı balonla “benim de aşkımı dünya alem duysun” diyorsanız, Forum İstanbul'a davetlisiniz!

Alışveriş deneyimini yeniden tanımlayan Forum İstanbul, bu yıl Sevgililer Günü için “bi'başka” sürpriz hazırladı. 9 – 13 Şubat 2019 tarihleri arasında Forum İstanbul'a kurulacak özel alan, aşkını evrene göndermek isteyenleri bekliyor. Alanı ziyaret ederek aşk mesajlarını bırakan Forum İstanbul ziyaretçileri, 14 Şubat'ta uçurulacak özel balonla aşklarını yerden tam 35 kilometre yukarı göndererek sevdiklerine unutulmaz bir sürpriz yapma fırsatı yakalayacak.

Forum İstanbul'un özel davetlisi, Ece Seçkin olacak!

Forum İstanbul, 14 Şubat 2019 Perşembe günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek bu benzersiz etkinlikte ünlü şarkıcı Ece Seçkin'i de ağırlayacak. Seçkin, aşk mesajlarının bulunduğu balonu uçurmak üzere Forum İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak ve en sevilen şarkılarını aşıklar için seslendirecek.

Hem sevdiğine hem de evrene benzersiz bir aşk sürprizi yapmak isteyenler, Forum İstanbul'a davetli!

Forum İstanbul Hakkında:

İstanbul Bayrampaşa'da toplam 495.000 metrekarelik inşaat alanına sahip Forum İstanbul 176.245 metrekare kiralanabilir alanı, ulusal ve uluslararası 286 markası ile yalnız Türkiye'nin değil Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri. Mağaza karması, etkinlikleri, mimarisi, sanat eserleriyle de İstanbul'da yeni bir hayatın yolunu açan Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi, E5 ve TEM otoyolunun bağlantı noktasında konumlanması, yeni metro hatları üzerinde olması, Atatürk Havalimanı'na sadece 25 dk'da ulaşılabilir olması ile, sadece İstanbullulara değil, İstanbul'u ziyaret eden yerli ve yabancı ziyaretçiler için rahat ulaşım ve alışveriş ortamı sunuyor.