15.02.2019

Ece Seçkin aşkını evrene duyurmak isteyenlerle Forum İstanbul'da buluştu!

Forum İstanbul, bu kez aşkını evrene duyurmak isteyenleri bir araya getirdi, ünlü sanatçı Ece Seçkin'in uçurduğu balonla en güzel dilekler yerden tam 35 kilometre yukarı gönderildi. Forum İstanbul sahnesinden hayranlarına seslenen Seçkin “Bugün yüzlerce kişinin sevgi mesajlarını uzaya ben göndereceğim.'' dedi.

Alışveriş deneyimini yeniden tanımlayan Forum İstanbul, bu yıl Sevgililer Günü için “bi'başka” sürpriz hazırladı. 9 – 13 Şubat 2019 tarihleri arasında Forum İstanbul'a kurulan özel alana gelenler, aşk mesajlarını bıraktı. Forum İstanbul ziyaretçilerinin aşk mesajları 14 Şubat'ta uçurulan özel balonla yerden tam 35 kilometre yukarı gönderildi. Balonu gökyüzüne bırakan ünlü sanatçı Ece Seçkin, Forum İstanbul sahnesinde hayranlarına özel bir performans gerçekleştirdi.

Sevgililer Günü'nden beklentim bir adet gül!
En sevilen şarkılarını aşıklar için söyleyen Seçkin, 4 yıldır mutlu bir birlikteliği olduğunu ve bu 4 yılın her gününü sevgililer günü gibi yaşadığını söyledi. Seçkin; “Sevgililer Günü için tek beklentim sadece bir adet gül” dedi.

Editöre not: Etkinliğin videolarını linkten indirebilirsiniz.