Haberler / TÜSİAD Basın Bültenleri
24.01.2018

KOÇ ÜNİVERSİTESİ - TÜSİAD EKONOMİK ARAŞTIRMA FORUMU
“2018 YILINDA TÜRKİYE EKONOMİSİ” KONUSUNU ELE ALACAK

Koç Üniversitesi – TÜSİAD Ekonomik Araştırmalar Forumu, 26 Ocak Cuma günü, 10:30-13:00 saatleri arasında, InterContinental Istanbul'da “2018 Yılında Türkiye Ekonomisi” başlıklı bir panel düzenleyecek.

Açılış konuşmasını TÜSİAD Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Bahadır Kaleağası'nın gerçekleştireceği, moderatörlüğünü TÜSİAD Başekonomisti Dr. Zümrüt İmamoğlu'nun yapacağı “2018 Yılında Türkiye Ekonomisi: Beklentiler ve Politika Önerileri” başlıklı panelde Dr. Mahfi Eğilmez, Uğur Gürses, Doç. Dr. Cevdet Akçay ve Prof. Dr. Selva Demiralp güncel ekonomik gelişmeleri değerlendirecek.

Tarih : 26 Ocak 2018, Cuma
Saat  : 10:30 – 13:00
Yer    : InterContinental Istanbul

Etkinlik Programı
10:00 Kayıt ve İkram
10:30 Açılış
Bahadır Kaleağası, TÜSİAD Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi
10:45 Panel ve Tartışma
Zümrüt İmamoğlu (Moderatör), TÜSİAD
Cevdet Akçay, Yapı Kredi Bankası
Mahfi Eğilmez, NTV
Selva Demiralp, Koç Üniversitesi
Uğur Gürses, Hürriyet
12:30 Soru - Cevap
12:00 Kapanış

LCV: Nevra Çankaya, nevrac@marjinal.com.tr

TÜSİAD
TÜSİAD Türkiye’nin önde gelen girişimcilerinin ve iş dünyası yöneticilerinin oluşturduğu gönüllü bir iş dünyası kuruluşudur. TÜSİAD, üyelerinin temsil ettiği kuruluşlar itibariyle, Türkiye ekonomisinde üretim, katma değer, kayıtlı istihdam ve dış ticaret gibi alanlarda önemli temsil yeteneğine sahiptir. Çalışmaları ile rekabetçi piyasa ekonomisi, sürdürülebilir kalkınma ve katılımcı demokrasi anlayışının benimsediği bir toplumsal düzenin oluşmasına katkı sağlamayı amaçlar. Genel Merkezi İstanbul’da bulunan TÜSİAD’ın, Ankara, Washington ve Brüksel’deki temsilcilikleri; Berlin, Londra, Paris ve Pekin’de temsilcilik ofisleri bulunmaktadır. TÜSİAD odak alanına giren konularda son 10 yıl içerisinde 120 rapor yayımlamış, son 5 yılda 300’e yakın görüşoluşturmuş, 2,500’den fazla etkinlik gerçekleştirmiştir. Son 5 yılda BusinessEurope, OECD-BIAC ve B20 ile 175’in üzerinde etkileşimde bulunarak Türk iş dünyasını küresel platformlarda temsil etmiştir.