29.08.2018

Dünyadan nefes kesen kareler Forum Çamlık'ta

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 3-9 Eylül tarihleri arasında Mehmet Han'ın objektifinden “Dünyadan Nefes Kesen Kareler” isimli fotoğraf sergisine ev sahipliği yapacak. Sergi kapsamında Hindistan, Nepal, Ekvador ve Kolombiya'dan portre fotoğraflarının yanı sıra oluşturulan özel barkod sistemiyle eserler hakkında anında bilgi almak da mümkün olacak.

Tam on yıldır her gün Denizlilileri buluşturan Forum Çamlık, kültür ve sanat alanında gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekliyor. 3-9 Eylül 2018 tarihleri arasında Mehmet Han'ın “Dünyadan Nefes Kesen Kareler” isimli fotoğraf sergisi, Forum Çamlık ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.

Dokuz yıldır dünyayı gezen ve sıradışı yolculuklarında objektifine takılan kareleri derleyen Han, gittiği ülkelerde yerel halkı ve kültürlerini anlatan fotoğraflar çekiyor. Sergi kapsamında Hindistan, Nepal, Ekvador ve Kolombiya'dan 26 fotoğraf Forum Çamlık ziyaretçileriyle buluşurken, fotoğraflar üzerindeki özel barkod sistemi her bir eser hakkında detaylı bilgi de sunacak. Bu ilginç kareleri yakından görmek isteyen herkes, Forum Çamlık'a davetli!

Mehmet Han kimdir?
Denizli - Tavaslı bir gurbetçi olan Han, Hollanda'da galvaniz ustası olarak çalışıyor ve dokuz yıldır dünyayı geziyor. Hep sıradışı ülkelere seyahat eden, gittiği ülkelerde kabileleri ve yerel halkı da mutlaka ziyaret etmeye meraklı fotoğrafçı, profesyonel fotoğraf sanatçısı olmamasına rağmen seyahat ederken her anını fotoğrafladığını belirtiyor. Memleketi olan Denizli'nin armasını gittiği ülkelerde her zaman yanında götüren Mehmet Han ayrıca Denizli konulu kartpostal niyetine ilginç fotoğraflar da çekiyor.