Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
20.02.2018

Dünyaca ünlü Mothercare bebek ve çocuk ürünleri GittiGidiyor'da

Anne-bebek ürünlerinde dünyanın önde gelen markası Mothercare, Türkiye'nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor'da mağaza açtı. Bu işbirliği sayesinde Mothercare, Türkiye'de ilk kez bir online pazaryerinde satış yapmaya başladı.

Bebek ve çocuk ürünlerinde dünyanın en çok tercih edilen markalarından biri olan Mothercare, ayda 70 milyon ziyaret alan ve 20 milyon kayıtlı üyesi bulunan lider e-ticaret platformu GittiGidiyor'la işbirliği yaptı. Demsa Group bünyesinde faaliyet gösterdiği Türkiye'de İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Gaziantep, Bursa, Bodrum, Kayseri ve Konya'da olmak üzere toplam 34 mağazası bulunan Mothercare, GittiGidiyor işbirliğiyle ilk kez bir online pazaryerinde mağaza açtı.

Marka ve ürün çeşitliliğini hızla artırmaya odaklanan GittiGidiyor'da 2016'ya kıyasla yüzde 62'lik büyüme oranıyla geçtiğimiz yıl en çok büyüyen kategoriler arasında yer alan anne-bebek kategorisi, platformun en zengin ürün çeşitliliğine sahip kategorilerinden biri. GittiGidiyor'un bu yılki hedefleri arasında anne-bebek kategorisindeki ürünlere ağırlık vermek bulunuyor. Platform, bu amaç doğrultusunda şimdi de 1961'den bu yana 0-10 yaş arası bebek ve çocukların gelişim süreçlerinde ebeveynlere kaliteli ve pratik ürünleriyle çözümler sunan Mothercare'i müşterileriyle buluşturuyor.

GittiGidiyor & Mothercare işbirliğine özel ücretsiz kargo fırsatı
Bebek & çocuk giyim ve tekstil ürünleri, bebek arabaları, pusetler, oto koltukları, seyahat yatakları, taşıyıcılar, seyahat setleri, bakım & beslenme ürünleri, zekâ ve hayal gücünü geliştiren oyuncaklar gibi pek çok farklı kategoride geniş bir ürün yelpazesi bulunan Mothercare'in mağazasına https://www.gittigidiyor.com/cadde/demsagroup adresinden ulaşılabiliyor. Üstelik kullanıcıları Mothercare ve GittiGidiyor işbirliğine özel ücretsiz kargo fırsatı da bekliyor.

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve 17 yıllık geçmişiyle Türkiye'de e-ticaretin öncü pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki lider konumunu daha da güçlendirdi. Aylık 70 milyon ziyaret, 20 milyon kayıtlı üyesiyle Türkiye'nin en çok tercih edilen alışveriş sitesi olan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 6.5 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin 70'ini mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com