20.03.2018

Dünya Tiyatrolar Günü şerefine Forum Çamlık'tan çok özel bir sergi

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi olmasının yanı sıra düzenlediği etkinliklerle sanatseverlerin uğrak yeri haline gelen Forum Çamlık, Dünya Tiyatrolar Günü şerefine özel bir sergiye ev sahipliği yapacak. 24 Mart'ta ziyarete açılacak “Sahneden Kadraja” sergisi, sahne fotoğraflarının yanı sıra çeşitli kostümleri de sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

Ev sahipliği yaptığı kültür ve sanat etkinlikleriyle kente değer katmaya devam eden Forum Çamlık, Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Batı Edebiyatları ve Sanat Topluluğunun oyunlarını “Sahneden Kadraja” alan özel sergiye hazırlanıyor. 24 – 30 Mart 2018 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek sergide 40 sahne fotoğrafının yanı sıra çeşitli kostümler de sanatseverlerle buluşacak.

“Bir Cenk Çatalok Sergisi” olarak anılan etkinliğin açılışı, 24 Mart 2018 Cumartesi günü saat 14.00'te kokteyl ve müzik dinletisi eşliğinde Forum Çamlık 1. katta gerçekleştirilecek.

Dünya Tiyatrolar Günü şerefine hazırlanan bu özel etkinliğin bir parçası olmak, sahne fotoğraflarını ve çeşitli kostümleri yakından incelemek isteyen herkes, Forum Çamlık'a davetli!