Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
17.04.2018

Düğünlerde şık olmanın yolu davete uyum sağlamaktan geçiyor

Yaz yaklaşırken her düğün sezonunda olduğu gibi doğru elbiseyi seçme sorunu da yeniden gündeme geliyor. Morhipo MAG ekibine göre; düğünlerde şıklığıyla göz doldurmak isteyenler davetin yapılacağı mekandan dekorasyon ve konsepte hatta saate bile dikkat etmeli.

Morhipo MAG ekibi, düğünlerde ne giyeceğine karar veremeyenler için 2018'in düğün konseptlerine göre abiye önerilerini paylaştı. 2018'in en favori tasarımlarıyla düğünlerde ön plana çıkmaya hazır olun!

Bir kır düğününe davetliyseniz; uçuşan maxi etekler, dökümlü boho elbiseler, çiçekli kumaşlar ve volanlı tasarımlar bu düğünler için biçilmiş kaftan! Davetli olduğunuz düğün İstanbul'da boğaza nazır bir mekanda ise; midi ya da mini boy kokteyl elbiseleri bu ortamlar için ideal olacaktır.

Yaz düğünü deyince son yıllarda sıkça tercih edilen plaj konsepti akla geliyor. Bu düğünlerde şık bir plaj elbisesini davete uygun hale getirebilirsiniz. Doğal çiçekler ve tül aksesuarlar kullanarak fark yaratabilirsiniz. Tüm rutinleri çiğneyen, parti konseptli bir düğün organizasyonuna davetliyseniz; Morhipo MAG ekibi tulum veya payetli mini bir elbiseyle tüm gecenin tadını çıkarmanızı öneriyor.

İhtişamlı süslerle dekore edilmiş bir otel düğününe gidecekseniz, vücudunuzu saran taşlı abiye elbiselerle ortamda ön plana çıkabilirsiniz. Sade bir nikahta ise; abartıdan uzak soft renklerde klasik bir kalem etek ve şık bir ceketle görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.