23.05.2019

Dostek Koleji Bilim Şenliği için Forum Çamlık'a davetlisiniz

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 25 Mayıs Cumartesi günü Dostek Koleji Bilim Şenliği etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Bilim ve teknoloji meraklıları başta olmak üzere konuşan robotlar, hayalet bateri ve lazer arp gibi yenilikçi uygulamaları yakından incelemek isteyen küçük büyük herkes, Forum Çamlık'a davetli!

Denizlililerin buluşma noktası Forum Çamlık, Dostek Koleji Bilim Şenliği kapsamında ziyaretçilerini hayret uyandıracak teknolojik yeniliklerle buluşturacak. 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü 11.00 – 20.00 saatleri arasında Forum Çamlık'ı ziyaret edenler, konuşan robotlar, hayalet bateri ve lazer arp gibi yenilikçi uygulamaları yakından inceleme imkanı bulacak. Şenlik kapsamında miniklere özel gerçekleştirilecek ebru atölyesinin yanı sıra pek çok sürpriz de Forum Çamlık ziyaretçilerini bekliyor.

Bilim ve teknoloji meraklısı herkes, Dostek Koleji Bilim Şenliği için Forum Çamlık'a davetli!