Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
15.05.2019

Doğru mezuniyet elbisesi nasıl seçilir?

Yılın en heyecanlı gecesine geri sayım başladı! Herkes mezuniyet gecesini içinde güzel hissettiği bir elbiseyle unutulmaz kılmak ister. Morhipo MAG ekibi, mezuniyet elbisesi seçerken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

Mezun olmaya sayılı günler kaldı! Morhipo MAG ekibi, bu özel gece için doğru elbiseyi seçmenin püf noktalarını veriyor. Mezuniyet elbisesi seçerken, yapılması gerekenler listesinin ilk sırasında vücuduna uygun elbiseyi seçmek yer alıyor. Vücudunda öne çıkmasını istediğin noktaları gösterecek, gizlemek istediğin kısımları kapatacak elbiselere yönelebilirsin. Bir diğer önemli nokta ise kendine yakışan rengi keşfetmen. Cilt alt tonunu öğrenerek hangi rengin hangi tonunu seçeceğine çok daha doğru bir şekilde karar verebilirsin. Elbise seçiminde kararını verirken en belirleyici özellik ise trendler!

Peki nedir bu trendler?

Yeni sezonda herkesin aradığına cevap verecek bir trend mutlaka var. Tek yapman gereken beğendiğin bir trendi kendi stiline uydurman. Romantikler için bu sene yine oldukça fazla çiçek deseni mevcut. Baharın gelmesiyle çiçekler doğada olduğu gibi kıyafetlerde de ortaya çıkıyor ve zamanı hiç geçmiyor. Risksiz bir seçim olarak kullanabilirsin. Eğer iflah olmaz bir romantiksen, özellikle tek kollu volanlı elbiseler de tercihin olabilir.
Danteller biraz feminen biraz da vintage hissetmek isteyenlerin favorisi olmaya devam ediyor. Ancak unutmamakta fayda var; dar ve dantel olan kıyafetler, uzun danslarla devam edecek geceler için biraz hassas sayılabilir ve pek de rahat olmayabilir.
Bu gece için en iddialı tercihlerden biri ise payet. Baştan aşağı olmasa da, payeti sadece bir bölgesinde kullanan ya da maskülen bir tulumun payetle süslenmiş versiyonunu giyebilirsin. Unutma, tek parça her zaman daha uzun gösterir.
Sezonun en iddialı ve en güncel trendlerinden bir diğeri ise büzgülü ya da sıkı piliseli elbiseler olurken, diğer popüler trend ise batik. Partiler için uygun değil gibi görünse ve fazla bohem bir hava sahip olsa da batik desenini geceye uydurmak mümkün. Alternatif görünmeyi sevenler bu deseni değerlendirebilir.

Sezonun trend renkleri neler?
Elbisenin modeli kadar renk seçimi de önemli. Bu sene listenin en başında living coral var! Capcanlı bir mercan rengi, göz kamaştıran fuşya, insanın içini ısıtan sarı, enerji veren turuncu tonları, sadeliği sevenlerin yeni favorisi olacak lila ve toz pembe bu senenin favori renkleri arasında.

Editöre Not: Tüm görsellere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ulaş Dağlıoğlu
ulasd@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.