Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
23.01.2018

Doğru glitter makyaj yapmanın sırları

Parlak, payetli ve ışıltılı her şey son birkaç sezondur kadınların vazgeçilmezleri arasında. Kıyafetlerinde ışıltıyı taşımak istemeyenlerin tercihiyse simli ya da bir diğer adıyla glitter makyaj. Morhipo ekibi glitter makyajın sırlarını paylaşıyor.

Son dönemde cesur makyaj severlerin yeni favorisi glitter makyaj. Özellikle yılbaşı partileri bu makyaj için en uygun yer. Ama bu trendi uygulamak risklerle dolu, dengeyi tutturmak ise önemli bir iş.  Morhipo ekibi glitter makyajın nasıl yapılması gerektiğinin tüyolarını veriyor.

Her şeyden önce sim kutusuna düşmüş gibi görünmemek için modern ve cool bir glitter makyaj yapılmalı.  Bilinen en eski makyaj kurallarından biri, yüzün sadece belli bir bölgesini öne çıkarmamız gerektiğini söyler. Eğer gözlerinizde simli farı tercih ediyorsanız ama dudaklarınız da ön plana çıksın istiyorsanız mat ve parlak dengesini kurmalısınız. Koyu renk ama mat bir rujla parlak far ikilisi çarpıcı bir görüntü elde etmenizi sağlar. Mat rujun göz önüne çıkmasını isterseniz parmak ucunuzla parlaklık verecek ürünler sürebilirsiniz.

Altın rengi gözler
Göz kapaklarınıza makyaj yapmak, glitter makyajı kullanabileceğiniz en etkili yüz bölgesi. Gözlerinizde pırıl pırıl altın taneleri varmış gibi görünmesini istiyorsanız, sadece göz kapağınıza bu farlardan birini uygulayabilirsiniz. Göz kapağını komple glitter ile kaplamak size abartılı gelirse, o zaman pastel renklerde mavi, pembe ya da sarı farı göz kapağınıza dağıttıktan sonra, göz pınarına ve kuyruğuna hafifçe ışıltılı farınızı uygulayın. Biraz da kirpik altlarına sürdüğünüzde ışıl ışıl ve zarif bakışlar elde edebilirsiniz.

Parıltılı dudaklar
Eğer glitter makyaj trendini en kolay yoldan uygulamak isterseniz dudaklarınıza yönelebilirsiniz. Bu sezon cam efektli parlak dudaklar fazlasıyla ön planda. Dolayısıyla rujunuzu uyguladıktan sonra üstüne parlatıcı sürerek hızlıca görünümünüzü son trendlere uydurabilirsiniz. Özellikle koyu renk rujlarda glitter etki iki katına çıkıyor. Üstelik bu yöntemle dudaklarınızın daha dolgun görünmesini de sağlarsınız.

Elmacık kemiklerinde ışıltı
Biraz dramatik bir ışıltı peşindeyseniz, simleri elmacık kemiklerinize dağıtın. Tabii öncesinde cilt makyajınızda, simleri tutacak ürünler kullandığınızdan emin olun.

Damla şeklinde parıltı
Cat-eye şeklinde eyeliner'dan vazgeçemeyenler için Morhipo'nun önerisi; eyeliner'ı her zamanki gibi uygulamak ve ardından arzu edilen noktaya biraz sim dökmek. Dağınık bir şekilde uygularsanız daha şık bir görünüm elde edilebilir. Hatta kirpik altlarına bile uygulanabilir. Son dokunuş da maskarayla yapılırsa, bakışlar partiye uygun hale gelir.

Esra Şavkın /0212 219 29 71 /esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.