Haberler / Muzipo Kids Basın Bültenleri
29.08.2018

Digiturk üyelerinin çocukları Muzipo Kids'te yüzde 20 indirimle oyun ve hareket dolu günler yaşıyor

Televizyon karşısında büyüyen çocukların en büyük ihtiyacı hareket diyen Muzipo Kids ve Digiturk bir yıl sürecek bir kampanya işbirliğine imza attı. Türkiye'nin ilk çocuk hareket üssü Muzipo Kids, Digiturk üyelerine tüm merkezlerde 3 ay ve üzeri üyeliklerde oyun ve spor gruplarında ve konsept doğum günü partilerinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

“Hareket ederek büyüyen sağlıklı nesiller” sloganıyla, 8 aylıkla 12 yaş aralığındaki çocuklara erken yaşta spor alışkanlığı kazandıran ve bilim, sanat ve teknoloji içerikleriyle ince motor gelişimlerini destekleyen Muzipo Kids, 1 Eylül 2019 tarihine kadar Digiturk üyelerine yüzde 20 indirim fırsatı sağlıyor.
3 ay ve üzeri üyeliklerde oyun ve spor gruplarının yanı sıra konsept doğum günü partilerinde de geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Digiturk'e kayıtlı cep telefonlarından MUZIPO yazıp 3555'e göndermeleri yeterli.

Digiturk'ten Muzipo Kids ailelerine paket fırsatları
İşbirliği kapsamında Digiturk, Muzipo Kids üyelerine Ailenin Yıldızı, Filmin Yıldızı ve Yıldız Dolusu paketlerini 1 ay boyunca tüm kanallar açık olacak şekilde Digiturk paketlerinin içinde hediye ediyor. Muzipo Kids üyelerinin de hediyeden yararlanabilmesi için Digiturk CC – 0212 473 73 73 numarasını arayarak kampanyanın ismini söylemeleri yeterli.

Esra Şavkın - 0212 219 29 71 - esras@marjinal.com.tr

Muzipo Kids Hakkında:
Muzipo Kids, “Hareket ederek büyüyen sağlıklı nesiller” sloganıyla, çocuklara erken yaşta spor alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen, ekip ruhu çerçevesinde sosyalleşmelerini ve eğlenmelerini destekleyen Türkiye'nin ilk çocuk hareket üssüdür. Merkezlerinde uygulanan tüm programlar, uzman kadro tarafından ve akademisyenlerin danışmanlığında, Çocuk Hakları, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Bilimsel Yaklaşım değerlerine bağlı kalarak, çocuklarda yaratıcılığın gelişimi ve olumlu sorgulama esaslarıyla hazırlanmaktadır. https://muzipo.com/

Muzipo Kids