Haberler / İş GYO Basın Bültenleri
16.05.2018

Dev konut kampanyasına İş GYO da dahil oldu

Kamu bankalarının başlattığı yüzde 0,98'lik konut kredisi faiz oranı uygulamasının ardından GYODER, İNDER ve KONUTDER'in başlattığı indirimli konut kampanyasına İş GYO da katıldı. Kartal'da hayata geçirilen ve şubat ayında teslimlerine başlanan Manzara Adalar projesinde yüzde 20 indirime artı olarak yüzde 5 peşinat ve yüzde 0,98 faiz oranıyla 10 yıla kadar vadeli ödeme imkanı konut sahibi olmak isteyenlerle buluşuyor. Ayrıca İş GYO'nun Nef ile ortak geliştirdiği projesi İnistanbul da tarihi kampanyaya dahil edildi.

Değişimin mimarı İş GYO, devlet teşviki ile kamu bankalarının konut kredilerinde 10 yıl vadeye yüzde 0,98 faiz oranı uygulaması sonrasında GYODER, İNDER ve KONUTDER'in ortak girişimiyle başlatılan dev kampanyaya dahil oldu. Kampanya süresince konut alıcıları, yaşamın başladığı Kartal Manzara Adalar projesinde yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 5 peşinat ve yüzde 0,98 faiz oranı fırsatlarından aynı anda yararlanabilecek. Benzer koşullarda Nef ortaklığıyla hayata geçirilen İnistanbul projesinde de ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Bunun yanı sıra her iki projede de konut sahibi olmak isteyenler için daireler hemen teslim edilebiliyor.

Kampanya 15 Mayıs ile 15 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli olup yine devlet tarafından uygulamaya alınan KDV ve tapu harcı indirimlerinden de ayrıca yararlanılabilecek. İş GYO tarafından Kartal'da hayata geçirilen ve 1+0'dan 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli kullanılabilir alanlara sahip Manzara Adalar'da teslimler şubat ayında başlamıştı.

İlgili Kişi
0212 219 29 71 - 0533 927 23 94

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hakkında
1999 yılında T. İş Bankası A.Ş.'nin sermayedarlığı ile kurulan ve aynı yıl içinde halka arzını tamamlayarak Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO), gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak üzere kurulmuştur. Değişimin mimarı olarak yola çıkan İş GYO, yatırımlarını ve kaynaklarını etkin bir biçimde değerlendirerek çağdaş insana ve kentlere yakışan mekanlar oluşturmaktadır. Tüm çalışmalarında istikrarlı büyüme ve yüksek karlılık ilkesiyle ve hissedarları için yarattığı değeri sürekli kılmak misyonuyla hareket etmektedir. İş GYO'nun ağırlıklı olarak ticari gayrimenkullerden oluşan portföyü lokasyon, gayrimenkul tipi ve sektör bazında çeşitlendirilmiştir. Şirketin portföy yatırımlarının değer bazında yaklaşık % 45'i ofis, %20'si alışveriş merkezi, %4'ü arsa, %2'si stoklar, %27'si proje, %2'si para ve sermaye piyasası araçları şeklindedir. İş GYO, portföyü içinde yer alan Çınarlı Bahçe, Teknoloji ve Operasyon Merkezi, Kartal Manzara Adalar ve İzmir Ege Perla projelerinin yanı sıra, Nef birlikteliğiyle hayata geçirilen Topkapı İnistanbul projesinin de geliştiricisidir. Ticari gayrimenkul sektöründe İş Kuleleri Kompleksi, Kanyon AVM, Ankara İş Kulesi, Maslak Binası, Taksim Ofis Lamartine, Mallmarine AVM, Marmara Park AVM, Kapadokya Lodge Otel portföyünde yer alan gayrimenkullerdir. Daha fazla bilgi için http://www.isgyo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İş GYO
1999 yılında T. İş Bankası A.Ş.'in sermayedarlığı ile kurulan ve aynı yıl içinde halka arzını tamamlayarak İMKB'e işlem görmeye başlayan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO), gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak üzere kurulmuş bir portföy yönetim şirketidir. Değişimin mimarı olarak yola çıkan İş GYO, yatırımlarını ve kaynaklarını etkin bir biçimde değerlendirerek çağdaş insana ve kentlere yakışan mekanlar oluşturmaktadır. Tüm çalışmalarında istikrarlı büyüme ve yüksek karlılık ilkesiyle hissedarları için yarattığı değeri sürekli kılmak misyonuyla hareket etmektedir. İş GYO'un ağırlıklı olarak ticari gayrimenkullerden oluşan portföyü; lokasyon, gayrimenkul tipi ve sektör bazında çeşitlendirilmiştir. Daha fazla bilgi için http://www.isgyo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.