07.02.2018

Karadeniz'in en sevilen isimlerinden Resul Dindar, Forum Trabzon'da hayranlarıyla buluşuyor!

Trabzon'un buluşma noktası Forum Trabzon, 11 Şubat Pazar günü sevilen sanatçı Resul Dindar'ı ağırlayacak. Mini konser ve imza gününde sevenleriyle bir araya gelecek olan Dindar, en beğenilen eserlerini Forum Trabzon ziyaretçileri için seslendirecek.

Sahne performanslarına coşkusu ve samimiyetiyle damga vuran Resul Dindar, 11 Şubat 2018 Pazar günü saat 15.30'da Forum Trabzon'da gerçekleştirilecek imza günü ve mini konser etkinliğinde ziyaretçilere keyifli bir hafta sonu yaşatacak.
Ünlü sanatçıyı canlı dinlemek ve imza gününe katılmak isteyen herkes, Forum Trabzon'daki bu coşkulu etkinliğe davetli!