02.08.2018

Forum Erzurum'un Müzikli Yaz Sohbetleri'nde sahne Berksan'ın!

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum, ünlü sanatçı Özgün'ün moderatörlüğünde 5 Ağustos Pazar günü üçüncüsünü gerçekleştireceği Müzikli Yaz Sohbetleri kapsamında Berksan'ı ağırlıyor.

Geçtiğimiz hafta Gökhan Türkmen ve Özgün'ün keyifli performansını izleyiciyle buluşturan Forum Erzurum, 5 Ağustos 2018 Pazar günü saat 16.00'da ve yine Özgün'ün moderatörlüğünde üçüncü kez gerçekleştirilecek Müzikli Yaz Sohbetleri'nde Berksan'ı ağırlayacak.

Ünlü sanatçı Özgün'ün her buluşmada moderatörlük görevini üstlendiği Müzikli Yaz Sohbetleri, sahnede canlı gerçekleştirilen sohbetin yanı sıra Forum Erzurum ziyaretçilerine benzersiz bir müzik ziyafeti de sunuyor. Müzikli Yaz Sohbetleri etkinliğinin sonuncusu, 12 Ağustos'ta Keremcem'in katılımıyla gerçekleştirilecek.

Bu benzersiz performansa şahit olmak ve sevdikleriyle keyifli vakit geçirmek isteyen herkes, Forum Erzurum'da ücretsiz gerçekleştirilecek Müzikli Yaz Sohbetleri'nde davetli!