19.07.2018

Forum Erzurum'da ünlüler geçidi: Özgün'ün moderatörlüğünde “Müzikli Yaz Sohbetleri” başlıyor!

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum'da ünlü sanatçı Özgün'ün moderatörlüğünde gerçekleştirilecek Müzikli Yaz Sohbetleri 22 Temmuz'da başlıyor! Etkinlik kapsamında Forum Erzurum, Özgün'ün yanı sıra Bahadır Tatlıöz, Gökhan Türkmen, Berksan ve Keremcem'i de hayranlarıyla buluşturacak!

Forum Erzurum, bu yaza damgasını vuracak özel sürprizini açıkladı: 22 Temmuz 2018 Pazar günü başlayacak Müzikli Yaz Sohbetleri etkinliği, üst üste tam dört hafta, her pazar birbirinden ünlü isimleri hayranlarıyla buluşturacak!

Ünlü sanatçı Özgün'ün her buluşmada moderatörlük yapacağı Müzikli Yaz Sohbetleri, sahnede canlı gerçekleştirilecek sohbetin yanı sıra Forum Erzurum ziyaretçilerine benzersiz bir müzik ziyafeti de sunacak.

Forum Erzurum, 22 Temmuz 2018 Pazar günü 16.00 – 17.30 saatleri arasında ilki düzenlenecek olan Müzikli Yaz Sohbetleri'nde Bahadır Tatlıöz'ün performansına ev sahipliği yapacak. Müzikli Yaz Sohbetleri etkinliği 29 Temmuz'da Gökhan Türkmen'in, 5 Ağustos'ta Berksan'ın ve 12 Ağustos'ta Keremcem'in katılımıyla gerçekleştirilecek.

Bu benzersiz performansa şahit olmak ve sevdikleriyle keyifli vakit geçirmek isteyen herkes, Forum Erzurum'da ücretsiz gerçekleştirilecek Müzikli Yaz Sohbetleri'nde davetli!