06.11.2018

Forum Aydın 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın ödül törenine davetlisiniz!

Forum Aydın'ın kuruluşunun 10. yılına özel düzenlenen 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın kazananları 7 Kasım 2018 Çarşamba günü (yarın) saat 16.00'da Zeytin Meydanı'nda gerçekleştirilecek ödül töreninde açıklanacak. Forum Aydın Eski Eserleri Sevenler Derneği ile işbirliği kapsamında hayata geçirilen “Aydın'ın Kültürel Tarihi ve Mirası” konulu yarışmanın heyecanlı finali için Forum Aydın'a davetlisiniz!

Aydın ve çevre illerin buluşma noktası Forum Aydın, Aydın'ın kültürel hafızası için arşiv oluşturmak ve profesyonel ya da amatör tüm fotoğrafçıları desteklemek amacıyla ağustos ayında 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın başladığını duyurmuştu. Aydın Eski Eserleri Sevenler Derneği işbirliği ile düzenlenen yarışmanın kazananları, 7 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 16.00'da Zeytin Meydanı'nda gerçekleştirilecek ödül töreniyle açıklanacak.

Forum Aydın, tüm fotoğraf severleri bu heyecanlı finale davet ediyor!

Yarışma Hakkında
Aydın'ın kültürel değerlerini yansıtan fotoğraflarıyla başvuruda bulunan yarışmacıları, 1.500 TL'ye varan ödüller ve özel sürprizler bekliyor. “Aydın'ın Tarihi ve Kültürel Mirası” konusuyla düzenlenen fotoğraf yarışması ile Aydın'ın doğal güzelliklerinin, tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılması, geniş kitlelere ulaştırılması, bölgenin turizm potansiyeli hakkında farkındalık oluşturulması ve ilin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkı sağlanması hedefleniyor.

Birincisinin 1.500 TL, ikincisinin 750 TL, üçüncüsünün ise 300 TL değerinde hediye çeki kazanacağı yarışmanın mansiyon ödülüne hak kazanan üç kişiye ise 100 TL değerinde hediye çeki verilecek. Sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların sahiplerine ise Forum Aydın'dan çift kişilik sinema bileti hediye edilecek.

Ödül töreni sonrasında tüm Aydınlılar, 13-18 Kasım tarihleri arasında Forum Aydın İncir Sokak'ta açılacak sergide yarışmaya katılan fotoğrafları görme fırsatı yakalayacak.