Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
13.06.2018

Davet Çok Elbisem Yok tasarımcılarından yaz davetlerine özel stil tüyoları

Morhipo müşterilerine özel tasarladıkları “Morhipo X DCEY” koleksiyonu büyük ilgi gören Davet Çok Elbisem Yok tasarımcıları Eda Franci ve Seda Yenigün, bu yaz özel davetlerde öne çıkacak stil tüyolarını paylaştı. Genç tasarımcılar yeni trendin doğal, feminen, romantik ve özgüveni yansıtan bir görünüm olduğunu vurguluyor.

Sadece Morhipo.com'da satışa sunulan, Davet Çok Elbisem Yok stilini yansıtan özgün tasarımların bulunduğu Morhipo X DCEY koleksiyonu kısa sürede geniş bir kitlenin ilgisini çekerek ses getirdi. Koleksiyon, yaz partilerinde, düğünlerde ve mezuniyet balolarında tercih edilebilecek çarpıcı elbiseler ve aksesuarlardan oluşuyor.

Yeni trend: Doğal, genç ve güçlü bir görünüm
Her zaman kadınların özgüvenini yansıtmayı hedeflediklerini söyleyen DCEY tasarımcıları Eda Franci ve Seda Yenigün koleksiyonla özellikle doğal, feminen, romantik ve güçlü kadın görünümü yaratmayı tercih ettiklerini belirtiyor. Morhipo X DCEY koleksiyonunda limon rengi, pudra gibi pastel renkler yaz akşamlarını müjdeliyor, volanlarla hem romantizm hem hareket kazanan koleksiyon genç ve stil sahibi görünümü tamamlıyor. Pastel renklerin, floral baskıların öne çıktığı koleksiyonda ipek saten kumaşlar ve dökümlü modeller özgün bir şıklığı garanti ediyor.

Kısa elbiseleri doğru kombinlemenin sırrı

Kır düğünleri, “destination wedding” olarak adlandırılan ve son yıllarda çok popüler olan şehir dışı düğünleri ile romantik sahil düğünleri, kısa elbiseleri tercih etmek için en ideal davetlerin başında geliyor. DCEY tasarımcılarına göre, kısa elbiseleri şık bir davet için doğru kombilemenin sırrı ayakkabı ve çantada saklı.  Elbiseyle aynı renkte zarif ayakkabılar, elbisenin önüne geçmeyecek portföy çantalar doğru tercih.

Eda ve Seda kardeşlerin favori parçaları
Tasarımcı kardeşler koleksiyonlarındaki favori parçaları da paylaşıyor. Eda Franci'nin Morhipo X DCEY koleksiyonundaki favorisi en son Şeyma Subaşı'nın giydiği puantiyeli sarı elbise. Seda Yenigün ise tüm tasarımlar arasında beyaz balon kollu, çiçekli elbisenin kendisi için yerinin ayrı olduğunu belirtiyor.

Esra Şavkın / 0212 219 29 71 – 0533 696 73 36 - esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.