08.02.2018

Çok özel sürprizlerle dolu bir alışveriş deneyimi için Gordion'a davetlisiniz!

Bu yıl Sevgililer Günü alışverişini Gordion AVM'den yapan herkes,  benzersiz sürprizlerle dolu Bas-Kazan yarışmasına katılmaya hak kazanacak. Tabletten mücevhere, küçük ev aletlerinden hediye çeklerine birbirinden cazip hediyelere anında sahip olmak isteyenler, Gordion AVM'de buluşacak!

Alışverişin yanı sıra eğlencenin de merkezi olan Gordion AVM, bu yıl Sevgililer Günü alışverişine birbirinden cazip sürprizleriyle renk katıyor. 10 Şubat 2018'den itibaren aynı günde ve tek seferde 200 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm Gordion AVM misafirleri, Bas-Kazan yarışmasına katılmaya hak kazanacak. Yarışma kapsamında her gün 1 Adet Atasay altın kolye, 1 adet Arçelik kahve makinesi, 1 adet Samsung tablet ve binlerce sürpriz hediye, şanslı ziyaretçilerin olacak.

Katılan herkesin mutlaka hediye kazanacağı ve hediyelerin stoklarla sınırlı olduğu bu cazip kampanya için Gordion AVM'ye davetlisiniz!

Kampanya hakkında detaylı bilgi için : www.gordion-avm.com