22.01.2018

Çocukların sevgilisi “My Little Pony” yarıyıl tatilinde Forum Ankara'da!

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara Outlet, minikleri My Little Pony karakterleri eşliğinde rengarenk bir yarıyıl tatiline çağırıyor. 20 – 28 Ocak tarihleri arasında Forum Ankara Outlet'i ziyaret eden tüm çocuklar, sevilen karakterlerle keyifli ve eğlenceli vakit geçirme imkanı bulacak.

Teknoloji ve moda sektöründen yerli ve yabancı markaların bulunduğu seçkin mağaza karmasını outlet konseptiyle sunan Forum Ankara, yarıyıl tatilinde minik misafirlerini My Little Pony etkinliğinde ağırlayacak.

Sevilen çizgi film My Little Pony'nin karakterleri eşliğinde rengarenk bir etkinliğe ücretsiz katılmak isteyen tüm minikler ve aileleri 20-28 Ocak 2018 tarihleri arasında her gün, saat 12:00'den 20:00'ye dek Forum Ankara Outlet'e davetli!

www.forum-ankara.com