Haberler / ACCO Basın Bültenleri
08.01.2019

Çocukların karne hediyesi Leitz'dan

Ara tatil gittikçe yaklaşırken başarılı öğrencilerin karne hediyeleri de velilerin en önemli kararlarından birisi haline geliyor. Bluetooth bağlantısının yanı sıra SD kart okuyucusuyla birçok bağlantı seçeneğine sahip Leitz® WOW Mini Bluetooth Hoparlör, hediye arayan herkesin tercihi haline geliyor.

Alman kırtasiye devi Leitz®, portatif ama güçlü hoparlörüyle bireysel kullanıcılarının ara tatildeki en önemli tercihlerinden biri oluyor. Canlı WOW renklerinden beyaz, mavi, yeşil ve pembe renk seçenekleriyle üretilen Leitz® WOW Mini Bluetooth Hoparlör, Bluetooth bağlantısının yanı sıra SD kart okuyucusuyla portatif bir müzik çalar haline geliyor. Standart kulaklık girişinin bulunduğu hoparlör ile telefon aramaları da kolaylıkla yapılabiliyor. Leitz® WOW Mini Bluetooth Hoparlör, hareket halindeyken muhteşem bir ses kalitesi sunarak karnelerini alan öğrenciler için muhteşem bir hediye haline geliyor.

Leitz® WOW Mini Bluetooth Hoparlör'ün tavsiye edilen satış fiyatı 240 TL'dir.

İlgili kişi:
Önder Kalkancı
Marjinal PorterNovelli
onderk@marjinal.com.tr

ACCO Brands Corporation hakkında
ACCO Brands Corporation, öğrenci ve eğiticilere, iş dünyasına ve tüketicilere yönelik markalı ürünlerin dünyadaki en büyük tasarımcısı, pazarlayıcısı ve üreticisidir. En çok tanınan markaları arasında AT-A-GLANCE®, Barrilito®, Derwent®, Esselte®, Five Star®, GBC®, Hilroy®, Kensington®, Leitz®, Mead®, Quartet®, Rapid®, Rexel®, Swingline®, Tilibra®, Wilson Jones® ve çok daha fazlası yer almaktadır. Ürünleri yüzden fazla ülkede satılan ve ‘Muhteşem İnsanların Muhteşem Markalarına Markalara Ev Sahipliği Yapan' ACCO Brand Corporation hakkında daha fazla bilgi için www.accobrands.com.

ACCO
Bünyesinde 21 ülkeden 6.500'e yakın çalışanı bulunan ve küresel hasılatı 1,5 milyar dolardan fazla olan ACCO Brands, halka açık bir şirkettir. Şirket, Avrupa'da ofis ürünleri sektörünün çok iyi bilinen Leitz®, Rexel®, Rapid®, GBC®, Esselte®, Nobo®, Kensington® ve Derwent® gibi başarılı markalarının da sahibidir. Acco Brands Corporation Türkiye ofisi Esselte Leitz A.Ş'dir. www.esselte.com.tr, www.accobrands.com