22.04.2019

Çocuklara özel Onur Erol konseri Forum Çamlık'ta

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, minik misafirlerini kendi yazdığı çocuk şarkılarını interaktif oyunlar eşliğinde sahneleyen Onur Erol'un konserinde ağırlayacak. 27 Nisan Cumartesi günü saat 15.00'te ücretsiz gerçekleştirilecek bu keyifli konsere katılmak ve eğlenceli şarkıları hep beraber söylemek isteyen tüm çocuklar, Forum Çamlık'a davetli!

Denizlililerin buluşma noktası Forum Çamlık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında minik misafirlerine Onur Erol'la buluşturuyor. 27 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 15.00'te başlayacak Onur Erol konserinde hep beraber şarkılar söylemek ve interaktif oyunlarla sosyalleşme imkanı bulmak isteyen çocuklar, ücretsiz gerçekleştirilecek konsere davetli!

Onur Erol hakkında:
Müzik eğitimcisi Onur Erol'un hikayesi Almanya'da yaşayan kuzeninin kendisinden Türkçe çocuk Şarkıları CD'si istemesiyle başlıyor. Uzun yıllardır çocuklarla müzik alanında çalışan sanatçı, bu alandaki eksikliği fark ederek Karamela Sepeti Şarkıları‘na adını veren, sözü ve müziği kendine ait olan şarkılardan oluşan ilk uygulamalı kitabını ve aynı isimdeki çocuk şarkıları albümü “Karamela Sepeti”ni 2005 yılında yayınlandı. Özellikle youtube kanalındaki şarkıları ve çocuklarla beraber oynadığı klipleriyle adından sıkça söz ettirdi. ''Zerzevatçı Teyze'', “Kendin Yap Kendin Çal” gibi çalışmalarıyla çocuklar arasında popüler olmaya başladı.