22.01.2019

Çocuklar yarıyıl tatilinde ne arıyorsa, hepsi Forum Bornova'da!

Yıl boyu çocuklar için keyifli ve eğitici pek çok etkinlik sunan Forum Bornova, yarıyıl tatiline özel dolu dolu bir program hazırladı. Sihirden bilime, tiyatrodan eğlenceye, her çocuğun beğenisine özel bir etkinlik sunan Forum Bornova, kaliteli ve keyifli zaman geçirmek isteyen çocukları bekliyor.

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, yarıyıl tatilini keyifli ve verimli etkinliklerle geçirmek isteyen çocukları ve ailelerini 3 Şubat 2019'a dek sürecek zengin etkinlik programına davet ediyor.

19 Ocak'ta başlayan ForumBüs etkinlikleri, 3 Şubat'a dek minikleri birbirinden keyifli atölyelerde ağırlayacak
Forum Bornova tarafından çocuklar için özel olarak tasarlanmış ve yıl boyunca pek çok
atölye çalışmasına ev sahipliği yapan ForumBüs, yarıyıl tatilinde de bir dizi atölye çalışması sunuyor. Anahtarlık boyamadan kupa tasarımına, robotik kodlamadan portakal ağacı yapımına çeşitli temalarda hazırlanan çalışmalar, her gün saat 14.00'ten 18.00'e dek ücretsiz gerçekleştiriliyor.

Forum Bornova Çocuk Tiyatrosu, yarıyılda tatilinde pek çok gösteriye sahne oluyor
Çocuklara özel temaları ve eğitici içerikleriyle dikkat çeken Forum Bornova Çocuk Tiyatrosu, 19 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında her gün, 14.30 ve 16.30 saatlerinde Çirkin Ördek Yavrusu, Kırmızı Erik Çekirdeği, Ölmez Ağaç Efsanesi, İki Kafadar gibi oyunların yanı sıra Zarfsız Kuşlar Pantomim ve Bedensel Kukla gösterileri gibi çeşitli gösterilere sahne oluyor. Sürprizleri arasında hem çocuk hem yetişkin tüm misafirlerinin merak ve coşkuyla izlediği eğlenceli sihir şovu Vef Vef de bulunan Forum Bornova'da,  Uç Uç Havalan Bilim Show ve Bay Balon Komedi Show kapalı etkinlik alanında izleyiciyle buluşuyor.

Tüm çocuklar ve aileleri, yarıyıl tatiline özel programında keyif ve eğlenceyi bir arada sunan Forum Bornova'ya davetli!