28.11.2018

“Çirkin Ördek Yavrusu” Forum Bornova Çocuk Tiyatrosu'nda!

Özel temaları ve eğitici içerikleriyle dikkat çeken Forum Bornova Çocuk Tiyatrosu, 1-2 Aralık Cumartesi ve Pazar günleri, çocukları Çirkin Ördek Yavrusu hikayesinin keyifli bir yorumuyla buluşturacak.

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova'nın Çocuk Tiyatrosu'nda 1-2 Aralık 2018 Cumartesi ve Pazar günleri saat 15.00'te Çirkin Ördek Yavrusu oyunu sahnelenecek.

Kullanılan kuklalar, masklar ve gölge oyunu teknikleriyle çocukların merak duygusunu sürekli ayakta tutan ve anlatıcının gitar eşliğinde şarkılar söyleyeceği bu keyifli performans, minikleri kimi zaman heyecanlandırıp kimi zaman duygulandıracak.
Çocukların vicdan duyguları uyandıran meşhur masalın mutlu sonuyla coşmak isteyen tüm minikler, Çirkin Örnek Yavrusu oyunu için Forum Bornova'ya davetli!