Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
16.05.2018

Cilt bakımınızı doğru yaptığınızdan emin misiniz?

Cilt bakımı için onlarca ürün ve yöntem bulunuyor. Fakat cilt bakımı doğru şekilde yapılmadığında arzu edilen sonuçlara ulaşılamıyor.  Sağlıklı ve güzel bir cilt için Morhipo Mag ekibi cilt tipine göre uygulanması gereken bakım önerilerini paylaşıyor.

Cildiniz büyük gözeneklere, yağlı ve parlak bir görünüme sahipse bu cildinizin yağlı olduğu anlamına gelir. Morhipo MAG ekibi yağlı cilde sahip olanlara jel halinde köpüren ürünleri öneriyor. Cildinizi her gün bu ürünlerle temizlemeye özen göstermelisiniz. Nemlendiricinizin de yağ değil su bazlı olmasına dikkat etmelisiniz.

Cildinizin gözenekleri kapalı, derisi ince ve üzerinde pul pul dökülme varsa; kuru bir cilt yapısına sahipsinizdir. Cildin daha fazla kurumasına sebep olacağı için kesinlikle sabun kullanmamalısınız. Süt tipi temizleyiciler, alkolsüz tonikler ve yağ içerikli kremler kullanabilirsiniz. Göz çevreniz için krem kullanmak da erken kırışmaları engellemeye yardımcı olur.

Alın, burun ve çenede yağlanma varken yanaklarda kuruluk varsa, karma cilt yapısına sahipsiniz demektir. Farklı bölgelere farklı bakım uygularsanız, cildinizde dengeli bir görünüme kavuşabilirsiniz. Yağ dengesini sağlayacak ürünleri T bölgenize, nem sağlayan kremleri yanaklarınıza uygulayabilirsiniz.

Morhipo MAG ekibi cildinizde belirgin bir sorun olmasa da düzenli bakım yapmak konusunda uyarıyor. Özellikle havalar ısınmaya başladığında güneş koruması sağlayan nemlendiriciler ya da güneş kremi kullanmaya ve bol su içmeye dikkat etmelisiniz.

Esra Şavkın / 0212 219 29 71 - 0537 858 85 49 - esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.