Haberler / Çeşme Bazlama Kahvaltı Basın Bültenleri
11.06.2019

Çeşme Bazlama Kahvaltı'nın zengin sofraları, bu yıl lezzet avcısı babalar için kurulacak

Çeşme Bazlama Kahvaltı, bu yıl Babalar Günü'nde çok sevdiği babasını hem karınlara hem gönüllere hitap eden ve doymadan kalkmanın yasak olduğu zengin bir sofrada ağırlamak isteyenleri bekliyor. 15 – 16 Haziran Cumartesi ve Pazar günleri, babasıyla beraber beş şubeden birini ziyaret edecek herkese keyifli sürprizler de hazırlayan Çeşme Bazlama Kahvaltı, lezzet avcısı babaların hafızalarında unutulmaz hatıralar bırakacak.

Bu yıl Babalar Günü'nde unutulmaz bir sürpriz yapmak ve biricik babasıyla keyifli anılar biriktirmek isteyen herkes, Çeşme Bazlama Kahvaltı'nın üçü Nişantaşı'nda ikisi Çeşme'de bulunan şubelerine davetli. Nurten Anne'nin el yapımı reçelleri, dumanı üstünde bazlamalar, gözlemeler, pişiler ve özel harman çay eşliğinde sunulan bereketli sofralar, lezzet avcısı babaların favorisi olacak.

15 – 16 Haziran 2019 Cumartesi ve Pazar günleri yine kapılarını “doymadan kalkmak yasak” sloganıyla açacak olan Çeşme Bazlama Kahvaltı şubelerini babasıyla beraber ziyaret edenlerin kahvaltı keyfi, markanın Babalar Günü'ne özel sürpriz hediyeleriyle taçlanacak.

Editöre Not: Çeşme Bazlama Kahvaltı kurucuları Sinem Tuncer ve Nurten Tuncer'in fotoğrafları, kahvaltı ve mekan görselleri linktedir.

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Çeşme Bazlama Kahvaltı Hakkında
1992 yılında Çeşme'de Yaşar Ahmet Tuncer'in butik otelinin kahvaltı servisi için kurduğu ve Aydın Atburgazı köyünün en iyi bazlamasını yapan annesinin özel tarifini müşterileriyle buluşturduğu düzeni, bir süre sonra eşi Nurten hanım devraldı. Kahvaltıya kendi tarifleriyle farkı bir boyut katan Nurten hanımın yarattığı lezzetler ve sunumları kısa süre içinde kulaktan kulağa yayılarak meşhur oldu. Yaşar bey ve Nurten hanımın kızları Sinem, öğrenim hayatı için gittiği ve 12 yılını geçirdiği Amerika'dan yurda kesin dönüş yaptı ve 2013'te bu meşhur ekibe katıldı. Ekibe getirdiği taze kan ve yeni nesil önerileriyle kahvaltının ününe ün katan Sinem Tuncer, yalnızca yaz aylarında değil tüm seneye yayılan bir servis sunmak üzere kolları sıvadı. 2015 – 2016 yılları arasında önce Karaköy'de Nurten Anne ve kızı Sinem'in girişimiyle başlayan Çeşme Bazlama Kahvaltı serüveni, kısa süre sonra Nişantaşı'nda açılan ilk dükkanla devam etti. Çeşme Bazlama Kahvaltı bugün Çeşme Ayayorgi ve Alaçatı Port'ta sezonluk açık bulunan iki mekanın yanı sıra Nişantaşı'nda 12 ay açık 3 şubesiyle hizmet veriyor. Çeşme Bazlama Kahvaltı'nın sofralarını Anadolu'nun dört bir yanındaki yerel tedarikçilerinden özenle seçilen lezzetlerin yanı sıra, Nurten Anne'nin kendi üretimi olan 37 çeşit reçel süslüyor. Çeşme Bazlama Kahvaltı sofralarına özel üretim yapan üç tarladan da sürekli taze ürün tedariği gerçekleştiriliyor. Üretim ve tedarikten sorumlu Yaşar Ahmet Tuncer, en az sunduğu kahvaltı kadar ünlü olan Nurten Anne, profesyonel bakış açısı ve yurt dışı deneyimleriyle ekibi destekleyen Sinem Tuncer üçlüsü başta olmak üzere, üretim, tedarik, mutfak, sunum gibi aşamalarda çalışan 150 kişiyi aşkın kadrosuyla büyük bir aileye dönüşen Çeşme Bazlama Kahvaltı, “doymadan kalkmak yasak” sloganıyla her gün hem karınları hem de gönülleri doyurmaya devam ediyor.

Çeşme Bazlama Kahvaltı
1992 yılında Çeşme’de Yaşar Ahmet Tuncer’in butik otelinin kahvaltı servisi için kurduğu ve Aydın Atburgazı köyünün en iyi bazlamasını yapan annesinin özel tarifini müşterileriyle buluşturduğu düzeni, bir süre sonra eşi Nurten hanım devraldı. Kahvaltıya kendi tarifleriyle farkı bir boyut katan Nurten hanımın yarattığı lezzetler ve sunumları kısa süre içinde kulaktan kulağa yayılarak meşhur oldu. Yaşar bey ve Nurten hanımın kızları Sinem, öğrenim hayatı için gittiği ve 12 yılını geçirdiği Amerika’dan yurda kesin dönüş yaptı ve 2013’te bu meşhur ekibe katıldı. Ekibe getirdiği taze kan ve yeni nesil önerileriyle kahvaltının ününe ün katan Sinem Tuncer, yalnızca yaz aylarında değil tüm seneye yayılan bir servis sunmak üzere kolları sıvadı. 2015 – 2016 yılları arasında önce Karaköy’de Nurten Anne ve kızı Sinem’in girişimiyle başlayan Çeşme Bazlama Kahvaltı serüveni, kısa süre sonra Nişantaşı’nda açılan ilk dükkanla devam etti. Çeşme Bazlama Kahvaltı bugün Çeşme’de sezonluk açık bulunan ilk mekanın yanı sıra Nişantaşı’nda 12 ay açık 3 şubesiyle hizmet veriyor. Çeşme Bazlama Kahvaltı’nın sofralarını Anadolu’nun dört bir yanındaki yerel tedarikçilerinden özenle seçilen lezzetlerin yanı sıra, Nurten Anne’nin kendi üretimi olan 35’i aşkın reçel çeşidi süslüyor. Çeşme Bazlama Kahvaltı sofralarına özel üretim yapan üç tarladan da sürekli taze ürün tedariği gerçekleştiriliyor. Üretim ve tedarikten sorumlu Yaşar Ahmet Tuncer, en az sunduğu kahvaltı kadar ünlü olan Nurten Anne, profesyonel bakış açısı ve yurt dışı deneyimleriyle ekibi destekleyen Sinem Tuncer üçlüsü başta olmak üzere, üretim, tedarik, mutfak, sunum gibi aşamalarda çalışan 100 kişiyi aşkın kadrosuyla büyük bir aileye dönüşen Çeşme Bazlama Kahvaltı, “doymadan kalkmak yasak” sloganıyla her gün hem karınları hem de gönülleri doyurmaya devam ediyor. www.bazlamakahvalti.com www.instagram.com/bazlama.kahvalti