07.01.2019

Büyüyünce ne olmak istediğine karar veremeyen tüm çocuklar, Gordion'a davetli!

Ankara'nın gözde alışveriş merkezi Gordion AVM, kararsız minikleri her gün yepyeni bir kariyerle tanışma imkanı bulacakları Meslek Atölyeleri etkinliğine davet ediyor. Çocukların yarıyıl tatilini hem öğrenerek hem de çok eğlenerek değerlendirmesini hedefleyen Gordion, 18-27 Ocak tarihleri arasında her gün keyifli atölye çalışmaları sunuyor. Katılımcı miniklere modadan bilime, tıptan mimariye çeşitli alanlarda çok eğlenceli deneyimler sunacak olan etkinlik, meslekler hakkında detaylı bilgileri keyifli bir dille aktaracak.

Misafirlerini yıl boyu cazip fırsatlar, yepyeni trendler ve pek çok keyifli etkinlikle buluşturan Gordion AVM, yarıyıl tatili boyunca her gün, minik misafirlerine özel düzenleyeceği Meslek Atölyeleri etkinliğine ev sahipliği yapacak.

18 – 27 Ocak 2019 tarihleri arasında her gün, 4-12 yaş çocukların ücretsiz katılımına açık gerçekleştirilecek üç farklı seanstan oluşan Meslek Atölyeleri etkinliği, miniklerin meslek tercihlerini gerçek deneyimlerle desteklemeyi amaçlıyor. Moda, Mühendislik, Bahçıvanlık, Şeflik, Bilim İnsanları, Doktorluk, Mimarlık, Kaptanlık, İtfaiyecilik başlıklarıyla gerçekleştirilecek bu özel atölyeler kapsamında Gordion AVM, çocuklara farklı meslekleri deneyimleme imkanı sunacak.

Büyüyünce ne olmak istediğine karar vermek, zengin atölye programı kapsamında keyifli ve verimli bir yarıyıl tatili geçirmek isteyen tüm çocuklar, Gordion AVM'ye davetli!