Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
21.11.2017

Burcu Esmersoy, People by Fabrika için kamera karşısına geçti

Sevilen sunucu, oyuncu ve manken Burcu Esmersoy, modern, şehirli ve stil sahibi kadının markası olan People by Fabrika'nın kış koleksiyonunu tanıtmak için kamera karşına geçti.

Ofiste sade, davetlerde şık ve hafta sonu da rahat kıyafetler giymeyi sevenlerin markası People by Fabrika, Burcu Esmersoy'la anlaştı.
People By Fabrika'nın PBF Trend ve Women koleksiyonları için objektif karşısına geçen Burcu Esmersoy, sezon trendlerini zarafetle birleştirerek şıklığı bir adım öteye taşıyan parçaları taşıyarak trendleri takip eden moda tutkunlarına ilham verecek.
Fotoğraf çekimlerini Serdar Acar'ın yaptığı projenin kreatif danışmanlığını Tuğba Ansen üstlendi. ÇekimdeBurcu Esmersoy'un makyajı Melis İlkkılıç, saçları ise Mustafa Akgül tarafından yapıldı.

Sevdiği bir ekiple çalışmaktan keyif duyduğunu belirten Burcu Esmersoy, ”Çok güzel bir çekim oldu, kıyafetlerin birçoğuna aşık oldum. Özellikle kruvaze yakalı deri elbiseye bayıldım. Bu sezonun trendini yansıtan kırmızı lacivert kareli palto ve içine giydiğim yine aynı renklerdeki triko elbise de çok severek üzerimde taşıdığım bir kombindi. Bomber ceket, piyedepul desenli siyah beyaz kıyafet ve daha birçok ürünü çok beğendim. Çizmelerin hepsinden birer tane almayı düşünüyorum” dedi.

People by Fabrika ürünleri sadece Morhipo.com'da!

Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve ürün dekupelerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Esra Şavkın
Marjinal Porter Novelli / 0537 858 85 49 / 0212 219 29 71 esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.