Haberler / GAP Basın Bültenleri
08.11.2016

Bu yılbaşı Gap'te hediyelikler pırıl pırıl, rengarenk!

Gap Kadın ve Erkek koleksiyonlarının sürpriz parçaları, bu yılbaşında sevdiklerinize rengarenk, ışıltılı hediyeler seçmenizi sağlayacak. Koleksiyonlarına yansıyan yeni yıl coşkusuyla Gap'ten hediyelik alışverişi bu yıl çok keyifli olacak.

Gap koleksiyonlarının vazgeçilmez ikilisi şıklık ve rahatlığa bu yılbaşında eğlence, ışıltı ve renklerin büyülü dünyası eşlik ediyor. Sevdiklerinize hediye seçerken parıltılı detayları, göz alan renkleri ve yumuşacık dokularıyla sizi kararsız bırakacak Gap Kadın ve Erkek koleksiyonlarına bayılacaksınız!

Gap Kadın Koleksiyonu ışıltısıyla göz kamaştırıyor!

Bu sene yılbaşı şerefine, Gap'in şıklık dünyasına parlak bir dokunuş ekleniyor. Pullu Gap logoları kapüşonlu üstlere bambaşka bir hava verirken, taş ve metal detaylı denimler dikkat çekiyor. Lamenin ışıltısı kimi zaman bir kazağın, kim zaman da bir tişörtün havasını değiştiriyor. Atkı, bere, eldiven üçlüsünün yanı sıra taytları, kazakları hatta terlikleri saran çılgın renkli çizgiler, soğuk kış akşamlarında kalpleri ısıtacak birer hediye olmaya aday.

Hediyesi Gap'ten seçilen erkekler bu sene çok şanslı!
Her zaman cool ve dinamik ürünleriyle göz dolduran Gap Erkek koleksiyonundan seçilecek hediyeler sahiplerini çok mutlu edecek. Bu yılbaşında çılgın renkli çizgileri erkek koleksiyonunda da eksik etmeyen Gap, çoraptan bereye, dış giyimden gömleğe,  iddialı renkleri iddialı stillerle buluşturan hediye alternatifleri sunuyor.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyadaki en ünlü ve ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Fransisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de   dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.