Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
15.05.2018

Bu yaz Morhipo Beach koleksiyonu plajlarda göz kamaştıracak

Morhipo Beach 2018 yaz koleksiyonunda modern formlar, güçlü renkler ve feminen hatlar ön plana çıkıyor.

Morhipo Beach 2018 koleksiyonuyla plajlar birer podyuma dönüşecek. Bu yazın plaj modasına retro detaylar, doğaya dönüş konseptleri ve egzotik desenler hakim olacak.

Koleksiyonda öne çıkan temalar arasında egzotik ve tropikal desenler, feminen parçalar ve 60'lı yıllardan günümüze uzanan puantiye detayının yeni yorumu dikkat çekiyor. Yeni sezonun trendi floral desenler; marin çizgiler ve canlı renklerle bütünleşerek elbiselerde, eteklerde ve bluzlarda karşımıza çıkıyor.

Morhipo Beach koleksiyonu festival niteliğinde rengarenk aksesuarlarla geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Kolyeden şapkaya, çantadan sandalete pek çok ürün en son trend detaylarla sade şıklığı zirveye çıkarıyor. Özellikle hasır şapkalarda son zamanların yükselen trendi olan ponpon ve nakış detayları dikkat çekiyor. Tropikal baskı desenli plaj çantaları ve ponponlu clutchlar ise bu yazın en popüler parçaları olmaya aday.

Dekupelerin tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Esra Şavkın 0212 219 29 71 / 0537 858 85 49 / esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.