26.10.2018

Bu hafta sonu Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doya doya yaşamak isteyen herkes Forum Aydın'a davetli!

Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, bu yıl Cumhuriyet Bayramı'nı 27 – 28 Ekim Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştireceği özel etkinliklerle kutluyor. 27 Ekim Cumartesi günü avukat – yazar Erol Ertuğrul, şiir dinletisi ve imza gününde sevenleriyle buluşacak, ardından Aydın Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Orkestrası'nın özel konseri kulakların pasını silecek. Forum Aydın'ın 29 Ekim kutlamaları, 28 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek muhteşem İzel konseriyle taçlanacak.

Onuncu yılına özel gerçekleştirdiği etkinliklere tüm hızıyla devam eden Forum Aydın, bu yıl Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için muhteşem bir hafta sonu programı hazırladı.

27 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 15.00'te avukat yazar Erol Ertuğrul, “Sonbahara Merhaba” isimli şiir dinletisinin ardından düzenlenecek imza gününde, okuyucularıyla buluşacak. Bu keyifli etkinliği saat 18.00'de Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Orkestrası'nın özel performansı takip edecek, orkestra Forum Aydın ziyaretçilerine özel bir dinleti gerçekleştirecek.

29 Ekim kutlamaları kapsamında, Neşe Erberk Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı çalışmalardan oluşan özel bir sergi de gerçekleştirilecek. 27 – 29 Ekim 2018 tarihlerinde düzenlenecek Cumhuriyet Bayramı Sergisi, Forum Aydın İncir Sokak'ta ziyaretçilerini bekliyor.

Forum Music Fest kapsamında daha önce yapılması planlanan ancak hava muhalefeti sebebiyle ertelenen İzel konseri ise 28 Ekim 2018 Pazar akşamı saat 19.00'da başlayacak. Zeytin Meydanı'na kurulacak sahnede hayranlarıyla buluşacak olan ünlü şarkıcı İzel, birbirinden popüler parçalarını Forum Aydın misafirleri için söyleyecek.

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının coşkusuna katılmak isteyen herkes, bu hafta sonu Forum Aydın'a davetli!