Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
21.03.2018

Bu bahar kokunuzu değiştirin

Teninize yakışacak, kalıcı olacak, kokusunu seveceksiniz derken bu kadar kriter arasında parfüm seçmek hiç de kolay bir iş değil. Morhipo MAG ekibi doğru parfümü seçerken dikkat etmeniz gerekenleri anlatıyor.

Kokunun bir insana dair en son unutulan özellik olduğu söylenir. Belki de bu yüzden pek çok insan sevdiği parfümü bulunca uzun bir süre değiştirmiyor. Halbuki bahar başlangıçların mevsimidir; gardırobumuzu tamamen değiştirir, evimizde bahar temizliği yaparız. Peki neden parfümümüzü değiştirmeyelim? Doğru parfümü bulmak o kadar kolay olmadığı için, değil mi?
İşte parfüm araştırması yaparken dikkat etmeniz gereken kurallar;
  • Parfümü kokladığınız ilk an tepkiniz çok önemli. İlk izleminin gücünü yadsımayın.
  • Parfüm alışverişine çıktığınız gün yoğun kokulu duş jeli, losyon ve deodorantları kullanmayın ama her zaman kullandığınız parfümü sürün. Çünkü uyum önemli.
  • Arka arkaya çok fazla farklı koku koklamak burnunuzu yorabilir ve doğru karar vermenizi engeller.
  • Karar vermek için acele etmeyin ve parfüm koklama seanslarınızın ardından açık havaya çıkıp biraz nefes alın.
  • Eğer beğendiğiniz bir koku varsa cildinizde mutlaka test edin. Özellikle boynunuza ve bileklerinize sürün.

Esra Şavkın / 0212 219 29 71 / esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.