Haberler / ininal Basın Bültenleri
05.10.2017

Bölgenin lider finansal teknoloji şirketlerinden biri olan ininal'a “En İyi Teknoloji Çözümü” ödülü

Etkili ve yenilikçi çözümler geliştiren teknoloji firmalarının ödüllendirildiği KMD Perakende Teknolojileri Ödülleri, 3 Ekim 2017'de sahiplerini buldu. En İyi Teknoloji Çözümü ödülüne kullanıcılarına temel finansal hizmetler sunan ininal layık görüldü.

Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD), perakende sektörüne en çok fayda sağlayan teknoloji çözüm ortaklarını ödüllendirdi. Parekende sektörünün lider isimlerinin jüride yer aldığı yarışmada ininal, MultiEU AVM'leri ile yaptığı işbirliği ve geliştirdiği alışverişi teşvik edici çözüm ile “En İyi Teknoloji Çözümü” ödülünün sahibi oldu.

2012 yılında kurulan ininal, hızla dijitalleşen dünyada bireylerin ve kurumların mevcut ve gelecek finansal ihtiyaçlarına yönelik kolay, hızlı ve güvenli teknolojik altyapıyı sunan bir platform olarak konumlanıyor. ininal, geliştirdiği ürün ve servisleriyle girişimcilerin ve kurumların işlerini büyütmelerine katkı sağladığı gibi son kullanıcı için ön ödemeli kart ve dijital cüzdanla ödeme alışkanlıklarının önemli bir parçası haline geliyor.

ininal'ın MultiEU AVM'lerinde geliştirdiği sistem sayesinde de hem alışveriş merkezi hem de ziyaretçiler kazanıyor. Alışveriş yapan kişilerin ödüllendirilmesine dayalı sistemde, AVM'lerin ödül dağıtımında geleneksel hale gelmiş büyük ödüllü çekiliş kurgusunun yerine herkesin kazandığı, alışverişi teşvik edici bir uygulama gerçekleştiriliyor.

Geliştirdikleri çözümlerle KMD gibi önemli bir kurum tarafından ödüllendirilmiş olmaktan mutluluk duyduklarını belirten ininal'ın CEO'su Ömer Suner “ininal olarak geliştirdiğimiz ürün ve servislerle kurumların işlerini büyütmelerine katkı sağlıyoruz. Ölçek, sektör, iş kolu ayırt etmeksizin herkesin, sunduğumuz servislerle işlerine katabileceği yenilikler mevcut. Ayrıca bugünün ve geleceğin en önemli konularından biri olarak öne çıkan finansal teknoloji alanında geliştirdiğimiz yenilikçi ve dünya standartlarındaki çözümlerle yepyeni bir ekosistem yaratıyoruz. Aldığımız ödüller de yaptığımız işin doğrulunu ve iş ortaklarımıza yarattığımız katkıyı kanıtladığı için bizim adımıza çok büyük önem taşıyor” dedi.

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

ininal hakkında
Yeni nesil ödeme platformu ininal, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacı ile 2012 yılında kurulmuştur. 10.000'den fazla noktada (Migros, PTT, D&R, Teknosa, seçkin gazete bayileri, Vatan Bilgisayar ve Bimeks) MasterCard ön ödemeli kartı ve ininal mobil cüzdan uygulamasını tüketicilere sunmaktadır. ininal kullanıcıları, hesaplarına veya kartlarına 10.000'den fazla perakende ve ATM noktalarından bakiye yükleyebilir ve yükledikleri bakiyeleri dünyadaki bütün fiziki ve sanal alışveriş noktalarında harcayabilir. ininal, kurumsal müşterilerine özel platformlar geliştirmekte ve ortak markalı kartlar sunmaktadır. Ödeme platformu ve kartları ile, kurumsal müşterilerine toplu ödeme ve masraf takip sistemi sunmaktadır. Düşük maliyetli, basit ve güvenilir finansal servisleri sunan ininal Cüzdan uygulaması ve ininal MasterCard'ları yüzbinlerce kullanıcıya kolaylık sağlamaktadır. https://www.ininal.com/