08.04.2019

Bisikletliler yaza Forum Kapadokya'da hazırlanıyor

Şehrin gözde buluşma noktası Forum Kapadokya, Bisikletliler Derneği Nevşehir Temsilciliği ile süregelen işbirliği kapsamında bu kez de “bisikletiniz yaza hazır mı” diyor ve bisiklet kullanımını teşvik etmenin yanı sıra güvenli bisiklet sürüşünün de önemine dikkat çekecek özel bir projeye imza atıyor. Bisikletliler Derneği Nevşehir Temsilciliği ve Fatih Güven Motors işbirliğinde hayata geçen proje kapsamında ziyaretçiler her hafta sonu güvenli sürüş için bisikletlerinin bakımlarını ücretsiz olarak yaptırabilecek, bisiklet temalı söyleşilere, resim atölyesine ve yarışmalara katılabilecek. Proje kapsamında gerçekleşecek Slot Car yarışmasında kazanan 4 kişi Bianchi marka bisikletin sahibi olacak.

Hem şehrin hem de bisikletlilerin buluşma noktası olan Forum Kapadokya, iki teker üzerindeki tüm ziyaretçilerini yaz boyu güvenli bir sürüş için hazırlıyor. Nisan ayı boyunca her hafta sonu Forum Kapadokya'yı bisikletleriyle ziyaret edenler durum tespit noktasında lastik, fren, zincir, sele kontrolleri ücretsiz olarak yaptırabilecek, hazırlanan özel etkinlik programı kapsamında hem güvenli sürüşe hem de bisiklet kültürüne yönelik pek çok bilgiye erişebilecek.

Etkinlik ve yarışmalarla bisiklet kullanımı teşvik edilecek
Nisan ayı boyunca sürecek bisiklet projesi kapsamında, 7'den 77'ye herkesi bisikletle ulaşıma teşvik edecek özel etkinlik ve yarışmalar düzenlenecek. Durum tespiti yaptırmaya gelen Forum Kapadokya ziyaretçileri kadro koruyucu bant hediyesinin yanı sıra Fatih Güven Motors'da geçerli yüzde 15 indirim kuponuna da sahip olacak.

6-13-20 ve 27 Nisan 2019 tarihlerinde saat 15.00-18.00 arasında “Çocuk Gözüyle Bisiklet Resim Atölyesi” gerçekleştirilecek. 7 Nisan Pazar günü saat 15.00'te bisikletle yavaş gitme yarışması düzenlenirken iki saat sonra 17.00'de ise Bisikletle Hayatı Değişenler Platformu mini söyleşisi gerçekleşecek.

14 Nisan Pazar günü saat 11.00'de yapılacak Kalp Haftası Bisiklet Korteji'nin ardından yavaş gitme yarışını kaçıranlar saat 17.00'de performanslarını gösterebilecek. 21 Nisan Pazar günü gerçekleşecek etkinlikler ise saat 15.00'te bisikletle tek çizgi yarışmasıyla başlayacak. 17.00'de ise yine bisikletle hayatı değişen isimlerin deneyimlerini aktaracağı keyifli bir söyleşi gerçekleşecek. Forum Kapadokya'nın düzenlediği etkinlik 23 Nisan Salı günü şehre yayılacak ve saat 12.00'de yüksek katılımla şehir içinde bisiklet korteji gerçekleşecek.

4 kişiye bisiklet hediyesi
Programın son haftasında ödüllü Slot Car yarışması düzenlenecek. 27-28 Nisan Cumartesi ve Pazar günleri saat 14.00'te başlayacak yarışmaya katılanlar arasından 4 kişiye Bianchi marka bisiklet hediye edilecek. Pazar günü aynı zamanda Yeşilay Haftası olması nedeniyle bir kez daha bisiklet korteji gerçekleştirilecek.

Gönüllere su serpen kampanya
Forum Kapadokya'dan nisan ayı boyunca hafta içi toplamda 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese su matarası hediye edilecek.

Nisan ayı boyunca düzenlenecek renkli etkinliklere ve yarışmalara bisikletle ilgili olan herkes davetli!

www.forum-kapadokya.com/