27.02.2019

Bir Yastıkta Bin Yürek Sergisi Forum Trabzon'da

Tam 10 yıldır yalnızca Trabzon'un değil çevre illerin de çekim merkezi haline gelen Forum Trabzon, 28 Şubat 2 Mart tarihleri arasında “Bir Yastıkta Bin Yürek” sergisine ev sahipliği yapacak. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Koordinatörlüğünde Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı ortaklığıyla yürütülen Eğitimin Yıldızları-HOPO Proje Yarışması kapsamında, otizmli öğrencilerin akranlarıyla birlikte hazırladığı kumaş boyama yastıkların sergileneceği bu anlamlı etkinliğe davetlisiniz!

Trabzon ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, 28 Şubat – 2 Mart 2019 tarihleri arasında Ortahisar Osman Altıntaş Ortaokulu özel eğitim sınıfı sınıf öğretmeni Sibel Kadıoğlu Tüzüner'in yürüttüğü “Bir Yastıkta Bin Yürek” adlı projenin son ayağı olan proje ürünleri sergisine ev sahipliği yapacak.

28 Şubat 2019 Perşembe günü saat 11.00'de açılışı yapılacak olan bu anlamlı sergiye tüm Forum Trabzon misafirleri davetli!

Proje Hakkında:
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Koordinatörlüğünde ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı'nın ortaklığında yürütülen, Eğitimin Yıldızları-HOPO Proje Yarışması kapsamında gerçekleştirilen bu çalışmada Yıldızlı TOKİ Ortaokulu ve İsmetpaşa İlkokulu da paydaş olarak yer alıyor. Proje süresince, bu okullar arasında gerçekleştirilen ziyaretlerde projeye adını veren yastık kumaşları özel gereksinimli çocuklar tarafından boyandı.

Bir Yastıkta Bin Yürek Projesi yürütücüsü Sibel Kadıoğlu Tüzüner konuyla ilgili şunları söylüyor: “Bu proje ile otizmli bireylerin hem akranlarıyla etkileşim içerisinde olması hem de kendilerinin başarma duygusunu yaşaması hedeflenmektedir. Proje kapsamında bazen kendi okulumdaki gönüllü öğrencilerimle başka bir okula konuk oluyoruz bazen de kendi okulumuzda misafirlerimizi ağırlıyoruz.''

https://www.youtube.com/user/ForumAVMTurkey ​​​​​​​