05.12.2018

Bilgi ve eğlenceyi aynı anda sunan Pette için tüm çocuklar Forum Çamlık'a davetli!

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 8 Aralık Cumartesi günü hem eğlendiren hem de öğreten çocuk oyunu “Kerem Eser ile Pette Yollarda”ya ev sahipliği yapacak. PTT'nin tarihini ve yaptığı çalışmaları eğlenceli bir dille aktaran oyun, çocukların ücretsiz katılımına açık olarak, saat 14.00 ve 16.00'da Forum Çamlık zemin katta kurulacak sahnede miniklerle buluşacak.

Denizlilerin buluşma noktası Forum Çamlık, çocuklara özel gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekliyor. 8 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 14.00 ve 16.00'da Forum Çamlık'ta miniklerle buluşacak olan “Kerem Eser ile Pette Yollarda” isimli tiyatro gösterisi, PTT'ni tarihini ve yaptığı çalışmaları keyifli bir dille çocuklara aktarıyor.

PTT Bilgi Teknolojileri tarafından hazırlanan, temel konusu arkadaşlık olan bir hikaye çerçevesinde, miniklere pek çok önemli bilgi aktaran “Kerem Eser ile Pette Yollarda”yı izlemek isteyen tüm çocuklar, Forum Çamlık'a davetli!